خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره برداری از 51 پروژه ورزشی هرمزگان- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 08 بهمن 1401 - 14:13
مدیرکل ورزش وجوانان هرمزگان از افتتاح و بهره برداری از 51پروژه ورزشی در ایام الله دهه فجر خبرداد.
ورزش،جوانان،ورزشي،برگزاري،استان،هرمزگان،انقلاب،فرهنگي،برنامه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مظفرخادمی نسب صبح امروز در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اظهار داشت: 51 پروژه عمرانی ورزشی با اعتباری بالغ بر 117میلیارد تومان در ایام الله دهه مبارکه فجر در هرمزگان به بهره‌برداری می‌رسد.
وی افزود: این پروژه‌ها با متراژی حدود 83000 متر مربع شامل 5سالن ورزشی، 6چمن مصنوعی بزرگ فوتبال ، 39چمن مصنوعی محله ای و یک سیستم روشنایی و اجرای بیش از 473 برنامه فرهنگی، ورزشی و جوانان است.
مدیرکل ورزش و جوانان هرمزگان گفت: اداره کل ورزش و جوانان به عنوان کمیته ورزش و جوانان ستاد گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی برنامه های مختلفی را در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی و ورزشی و جوانان در این ایام تدارک دیده است.
متولی ورزش وجوانان استان توسعه زیرساخت‌ها را یکی از اساسی ترین و مؤثرین اقدامات در حوزه ورزش و جوانان دانست وبیان داشت: امسال برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر جشن پیروزی انقلاب نیز 51پروژه ورزشی،تجهیزخانه های ورزش روستایی و بیش از 473 برنامه فرهنگی ورزشی ازجمله همایشهای پیاده روی خانوادگی و برنامه های فرهنگی ورزشی متنوعی در سراسر استان برگزار خواهد شد.
خادمی نسب خاطر نشان کرد:برگزاری مسابقات مختلف ورزشی استانی، کشوری ، برگزاری همایش ها و جشنواره های مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی، دیدار با خانواده های معظم شهدا، برگزاری نشست های هم اندیشی با موضوع انقلاب اسلامی و جوانان و حضور گسترده در راهپیمایی پرشکوه یوم ا… 22 بهمن از جمله مهمترین برنامه های اداره کل ورزش و جوانان در دهه مبارکه فجر امسال است.
وی با تاکید بر برگزاری هر چه بهتر برنامه‌های دهه مبارک فجر نسبت به سال گذشته، اظهار کرد: امسال نیز همچون ادوار گذشته جامعه بزرگ ورزش و جوانان استان هرمزگان در برنامه‌ها حضوری پررنگ و موثر ایفا خواهند کرد.
متولی ورزش وجوانان هرمزگان یادآورشد:استان هرمزگان در نیمه دوم سال ظرفیت و پتانسیل خوبی جهت برگزاری مسابقات، اردوها ، میزبانی و …دارد که در دوماه پایانی سال مسابقات و میزبانی های مختلف در استان را داریم.
خادمی تصریح کرد: جامعه ورزش و جوانان استان در روز 22 بهمن نیز با حضور حداکثری و گسترده خود در راهپیمایی حماسی این یوم‌الله بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق خواهند کرد.
انتهای پیام/864/.