سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران به الگوی همه انقلابی ها و آزادی خواهان جهان تبدیل شده است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 بهمن 1397 - 15:19
ارومیه - رئیس موسسه امت واحده لبنان گفت: جمهوری اسلامی چگونگی مبارزه با ظالمان را به جهانیان آموخت و به الگویی در این زمینه تبدیل شد.
منطقه،ايران،دانشگاه،اسلامي،جهاني،اروميه،جمهوري،استكبار،السيد ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه ارومیه، السید فادی السید ظهر دوشنبه در دیدار با تعدادی از روحانیان و علمای شیعه و سنی در دانشگاه ارومیه برجام را نقطه قوت ایران در شرایط کنونی دانست و افزود: هرچند می دانیم از برجام دل خوشی ندارید ولی باید اذعان کرد که بزرگترین دستاورد برجام به رسمیت شناختن ایران هسته ای در عرصه جهانی است و این موفقیت کمی نیست.
وی به تحریم های ظالمانه اعمال شده علیه ایران اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی با تبدیل تهدیدها به فرصت ثابت کرد که با وجود تمام محدودیت ها می توان به کشوری مقتدر و توانا تبدیل شد.
وی با بیان اینکه امروزه ایران به قبله همه انقلابی ها و آزادی خواهان جهان تبدیل شده است، اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران هم اکنون به الگوی مبارزه با ظالمان و استکبار جهانی در دنیا تبدیل شده است.
رئیس موسسه امت واحده لبنان اضافه کرد:جمهوری اسلامی ایران شبانه روز در تلاش برای برقراری صلح و آرامش در جهان می باشد و ریشه آن همان انقلابی است که امام خمینی (ره) آن را به ارمغان آورد.
وی با بیان اینکه هر کاری که برای خدا باشد سرانجامی نیک دارد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران نمود بارز این امر است و با ایستادگی در مقابل استکبار جهانی در جنگ هشت ساله این را نشان داد.
فادی السید با بیان اینکه رویکرد استکبار جهانی در منطقه تغییر کرده است، اظهار داشت: دشمنان اسلام دیگر اعتقادی به حضور مستقیم در منطقه ندارند و در تلاش برای تربیت دست نشانده های جدید در منطقه برای پیشبرد اهداف خود هستند.
وی با بیان اینکه محمد بن سلمان ولیعهد عربستان نقش کلیدی در پیشبرد اهداف غربی ها در منطقه دارد، گفت: تشکیل ناتوی عربی برای مقابله با ایران یکی از این طرح هاست.
وی با اشاره به اینکه استکبار جهانی طرح اسلام هراسی را برای برقراری امنیت رژیم صهیونیستی اجرا می کند، بیان کرد: کشورهای اسلامی در ابعاد دیگر این طرح به جای اسرائیل علیه یکدیگر وارد مجادله و جنگ می شوند.
وی تاکید کرد: رهبری داهیانه آیت الله خامنه ای در ایران و آیت الله سیستانی در عراق تمامی نقشه های دشمنان در منطقه را نقش بر آب کرده است.
رئیس موسسه امت واحده لبنان وجود اتحاد در جمهوری اسلامی را نعمتی ارزنده عنوان کرد و گفت: اینکه در همین جلسه علمایی از اهل شیعه، سنی و مسیحیت حضور دارند نشان از عزمت نظام جمهوری اسلامی است.
وی اضافه کرد: رویکرد جمهوری اسلامی در ایجاد اتحاد و همدلی بین اقوام و ادیان باید به عنوان درس در مکتب های جهانی تدریس شود.
رئیس اداره روابط خارجی دانشگاه ارومیه نیز در این جلسه زندگی توام با صلح و نشاط اقوام و ادیان در آذربایجان غربی را از مزیت های منطقه دانست و گفت: به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه ارومیه با دانشگاه های مادر در کشورهای منطقه هستیم.
علی نیکبخت افزود: ارتباط با دانشگاه های خارجی می تواند به تبادل تجربه ها و پیشبرد اهداف در منطقه منجر شود.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه ارومیه جزو یکهزار و ۲۵۰ دانشگاه نخست جهان در رده بندی تایمز است، بیان کرد: در همین راستا آماده ایم برای رشد علم در منطقه وارد عمل شویم و دستاورد های خود را در اختیار پژوهشگران قرار دهیم.