خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات بزرگ مقاومت علیه رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی/ دست کم 8 صهیونیست به هلاکت رسیدند- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 07 بهمن 1401 - 22:53
رسانه های رژیم صهیونیستی از عملیات بزرگ مقاومت در قدس اشغالی و هلاکت دست کم هشت صهیونیست خبر دادند.
عمليات،صهيونيست،تيراندازي،قدس،الخليل،اشغالگران،اشغالي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،رسانه‌های رژیم صهیونیستی از تیراندازی در محله نافیه یعقوب در قدس اشغالی خبر دادند.
این رسانه ها اذعان کردند که ممکن این عملیات با آنچه در جنین(جنایت اشغالگران) رخ داد، به عنوان یک عملیات انتقامجویانه مرتبط باشد.
به گزارش این رسانه‌ها، نگرانی از انجام عملیات‌هایی در میادین و مناطق دیگر وجود دارد.
این رسانه‌ها افزودند عملیات امشب در دو میدان رخ داده است، عامل عملیات در قدس از خودروی خود پیاده شده و شروع به تیراندازی کرده است.
تا کنون دست کم هشت صهیونیست به هلاکت رسیده و پنج نفر دیگر هم زخمی شده‌اند.
برخی منابع آمار مجروحان صهیونیست را 12 نفر اعلام کرده‌اند
آخرین خبرها حاکی است که عامل عملیات بزرگ علیه اشغالگران در قدس اشغالی به شهادت رسیده است.این جوان مبارز تا لحظه شهادت خود به تیراندازی ادامه داد.
عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل
عملیات جوانان مقاوم علیه ارتش و شهرک نشینان صهیونیست به سبب جنایات پیاپی آنها علیه ملت فلسطین در کرانه باختری همچنان ادامه دارد.
منابع فلسطینی از تیراندازی به سمت نظامیان رژیم اشغالگر در ورودی شهرک بیت امر در شمال الخلیل خبر دادند.
جوانان مقاوم همچنین اقدام به پرتاب بمب دست ساز به سمت ایست نظامیان صهیونیست در شمال شرقی جنین کردند.
انتهای پیام/