خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه ارومیه: مردم از برخورد نامناسب کارمندان ادارات گلایه دارند- اخبار آذربایجان غربی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 07 بهمن 1401 - 15:31
امام جمعه ارومیه گفت: ناراحتی و گلایه مردم از برخورد ادارات باید مورد توجه مدیران باشد. متاسفانه نوع برخوردها در مجموع مناسب نیست و همین باعث ناراحتی می شود.
قرآن،اروميه،امري،مديران،جهالت،قريشي،سوئد،ناراحتي،ادارات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ارومیه، هتک حرمت به ساحت قرآن کریم در سوئد را امری غیرانسانی دانست و اظهار داشت: آتش زدن قرآن توسط فردی در سوئد با حمایت پلیس، نشانه جهالت و عقب‌ماندگی غرب است که از نظر فکری تا چه حد عقب مانده‌اند.
وی افزود: غربی‌ها مدعی فرهنگ و دموکراسی هستند، در حالی که اقدام اخیر در سوزاندن قرآن و سکوت کشورهای غربی به خوبی وضعیت بی‌فرهنگی آن‌ها را عیان کرد.بی منطقی و جهالت آن‌ها در هر امری ثابت شده و قرآن سوزی هم اوج این بی منطقی است.
وی، قرآن کریم را کتابی صلح آمیز دانست و ادامه داد: متن این کتاب مقدس به لطیف ترین و زیباترین شکل بیان شده و بهترین نحو ارائه را دارد.
قریشی، در بخش دیگری از سخنان خود، حمله صبح امروز به سفارت جماوری آذربایجان را محکوم کرد و گفت: عامل این جنایت و حمله باید مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.
وی، با توصیه مدیران به احترام به اربابا رجوع، خاطرنشان کرد: ناراحتی و گلایه مردم از برخورد ادارات باید مورد توجه مدیران باشد.
متاسفانه نوع برخوردها در مجموع مناسب نیست و همین باعث ناراحتی می‌شود.
نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه، در پایان گفت: برخورد نادرست و بلاتکلیفی مردم در ادارات امری حرام است و از کارکنان و مدیران در جامعه اسلامی قابل قبول نیست.
باید این موضوع پیگیری و حل شود.
انتهای پیام/