خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مذاکره نساجی با هافبک پیشین فولاد/ دوری 3 هفته ای عبدی از میادین- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 07 بهمن 1401 - 12:53
مدیران باشگاه نساجی جهت تقویت تیم خود در حال مذاکره با هافبک پیشین تیم فولاد خوزستان هستند.
نساجي،تيم،هفته،عبدي

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مهرداد عبدی هافبک تیم فوتبال نساجی در تمرینات هفته گذشته این تیم دچار مصدومیت شده بود و بازی این هفته نساجی مقابل سپاهان را از دست داد.
پس از بررسی‌های انجام شده توسط کادر پزشکی نساجی، مصدومیت عبدی برای سه هفته به طول خواهد انجامید و این بازیکن حداقل دو سه بازی آینده نساجی را از دست خواهد داد.
خبر دیگر از باشگاه نساجی این است که مدیران این باشگاه در جهت تقویت تیم خود در حال مذاکره با احمد عبدالله‌زاده هافبک پیشین فولاد خوزستان هستند و در صورت توافق دو طرف عبدالله‌زاده به‌عنوان بازیکن آزاد به جمع شاگردان حمید مطهری می‌پیوندد.
همچنین محمدجواد مولایی مدافع این تیم به صورت قرضی به سایپا پیوست.
انتهای پیام/