امام جمعه همدان: موانع استخدام نخبگان برطرف شود- اخبار همدان - اخبار استانها تسنیم
امام جمعه همدان با بیان اینکه سیاست گذاری ها باید در راستای حمایت از نخبگان و متخصصان باشد، گفت: موانع استخدام نخبگان رفع و برای به کارگیری آنان در دستگاه های اجرایی تلاش شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیتالله حبیبالله شعبانی ظهر امروز در دومین مجمع سلامت استان همدان دستیابی به برنامههای منسجم را نیازمند سیاستگذاریهای جامع دانست و اظهار داشت: متاسفانه سیاستگذاریها در مواردی یکدیگر را نفی میکند.
وی افزود: به عنوان مثال، تبلیغات رسانهها نوع نامناسبی از تغذیه را بیان میکند در حالیکه این موارد در سطح کلان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منع میشود.
امام جمعه همدان با اشاره به اینکه مشکل جمعیت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شده است، تصریح کرد: وزارت بهداشت در زمان سیاستهای کاهش جمعیتی کشور فتوای علما را تغییر داد زیرا عالمان دینی به اعتبار موضوعشناسی وزارت بهداشت اقدام میکنند.
شعبانی با بیان اینکه امیدواریم که سیاستگذاریها و برنامهریزیهای حوزه سلامت با بهرهگیری از سند فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان اجرایی شود، به موضوع مهاجرت اشاره کرد و گفت:
امام جمعه همدان با بیان اینکه سیاستگذاریها باید در راستای حمایت از نخبگان و متخصصان باشد، گفت: موانع استخدام نخبگان رفع و برای به کارگیری آنان در دستگاههای اجرایی تلاش شود.
تاکیدات رهبری بر توجه به افزایش جمعیت
محمداسماعیل اکبری رئیس کارگروه جمعیت مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر توجه به افزایش جمعیت در کشور اظهار داشت: برای گذر از این چالش و بحران باید اقداماتی موثری انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه برای گذر از بحران جمعیتی باید هم دستگاههای متولی و هم مردم ورود موثری داشته باشند، تصریح کرد: همه باید وظایف مربوط به خود را به شایستگی انجام دهند.
پدر پزشکی جامعهنگر ایران به ارائه تعهد ایران در سال 73 در کنفرانس بینالمللی جمعیت و توسعه (ICPD) در راستای به صفر رساندن جمعیت کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه با تبلیغات جهانی و همراهی اشتباه برخی افراد در داخل کشور اقدامات فرهنگی و ساختاری متنوعی در راستای محدود کردن جمعیت در کشور انجام شد.
اکبری با تاکید بر اینکه در آمریکا هرگز رشد جمعیت از هفتاد درصد کمتر نشده است، اظهار داشت: استراتژی مهاجرت، جزو استراتژی جمعیتی جهان است که برخی کشورها به ویژه آمریکا بر آن تمرکز دارند و نخبگانی را از سراسر جهان با علل مختلف جذب میکنند.
وی با بیان اینکه رشد جمعیت ما در حال سقوط به نرخ هفت دهم است، گفت: چهار گروه حاکمیت، حکومت، تولیت و مردم باید برای جبران این اتفاق با رویکرد افزایش جمعیت وارد عمل شوند.
صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج راه اندازی شد
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: صندوق حمایت از بیماران خاص، صعب العلاج و بیماریهای نادر با 5 هزار میلیارد تومان اعتبار راهاندازی شده است.
حمیدرضا حاجی بابایی با تاکید بر اینکه بودجه هیچ سالی در حوزه آموزش و بهداشت به اندازه بودجه سال 1401 نبوده است اظهار داشت: در مجلس شورای اسلامی همه تلاش و هم و غم خود را در راستای توجه به زیرساختهای آموزش و پرورش و بهداشت و درمان معطوف کردیم تا پس از بحران کرونا، رکودی در این حوزه ها برجای نماند.
وی با تاکید بر اینکه بنا به فرموده مقام معظم رهبری، در هر خانهای که بیمار هست باید چیزی جز درد بیماری، دغدغه خانواده نباشد، تصریح کرد: صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج راهاندازی شد تا بیماران دغدغه هزینههای درمان را نداشته باشند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: عملکرد امروز مجمع سلامت، کاری است انسانی که چراغ راه است و باید با قوت و قدرت ادامه پیدا کند.
صرف هزینههای هزار میلیاردی برای بخش درمان
محمد مهدی مجذوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز اظهار داشت:امروز در مراکز بهداشتی درمانی بیشترین اولویت در حوزه درمان متمرکز است در حالی که مراقبت از مادران باردار، تغذیه سالم جامعه و دیگر موارد مهم بهداشتی در این حوزه اهمیت بیشتری دارند.
وی با تاکید بر اینکه اگر توجه بیشتری بر حوزه بهداشت شود، هزینههای سرسام آور حوزه درمان کاهش مییابد، تصریح کرد: به شرطی که این موضوع به خواست و مطالبه عمومی تبدیل شود و مردم نیز بیش از حوزه درمان در زمینه بهداشت و زندگی سالم مطالبه داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه عمده مطالبات مردم و جامعه در حوزه درمان است، عنوان کرد: بیشترین تمرکز متولیان درمان و بیشتر بودجهها به حوزه درمان اختصاص دارد.
مجذوبی با بیان اینکه موضوعات حوزه بهداشت بسیار متعدد است و مولفههای بسیاری بر آن تاثیر دارند، اظهار داشت: شرایط اقلیمی و عوامل موثر بر بیماریهای غیرواگیر در سرفصل های حوزه بهداشتی جای دارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به ابلاغ و تصویب سیاستهای کلی سلامت در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: کارگروه سلامت و امنیت غذایی در این راستا از سالهای گذشته شکل گرفته بود اما دچار تعلیق شد که مکاتبات متعددی انجام دادیم تا این کارگروه مجدد به رسمیت شناخته شود و به ریاست استاندار تشکیل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: در کارگروه سلامت و امنیت غذایی، مسائل مهم حوزه سلامت بررسی میشود که این مطالبهای عمومی از سوی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور بوده است.
انتهای پیام/743/.