خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چاووش اوغلو: سوئد در بی‌احترامی به قرآن کریم شریک جُرم است

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 06 بهمن 1401 - 16:47
وزیر خارجه ترکیه امروز در سخنانی با محکوم کردن حملات رژیم اشغالگر قدس به مردم مظلوم فلسطین گفت: سوئد در بی‌احترامی به قرآن کریم شریک جرم است.
باختري،كرانه،حملات،تركيه،خارجه

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری آناتولی، «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه امروز پنجشنبه درباره بی حرمتی به ساحت مقدس قرآن کریم در استکهلم تصریح کرد: دولت سوئد با اجازه دادن به وقوع این اقدام حقیر، به عنوان شریک جرم این اقدام به شمار می‌ رود.
وزیر خارجه ترکیه در اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری نیز گفت: از اسرائیل خواستار خودداری از انجام چنین حملات و اقدامات تحریک آمیز هستیم.
جان باختن شماری از برادرانمان را تسلیت می‌ گوییم.
از افزایش تنش و شمار جانباختگان در کرانه باختری احساس نگرانی و حملاتی را که مورد افزایش تلفات غیرنظامیان می‌ شوند را محکوم می‌ کنیم.