خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم‌محوری اولویت برنامه‌های اجرایی دهه فجر در بوشهر باشد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 06 بهمن 1401 - 09:52
بوشهر- فرماندار بوشهر گفت : در برنامه‌های اجرایی دهه فجر سال جاری باید مردم محوری در اولویت باشد.
مردمي،خارگ،ابتكاري،رحيمي،متنوع،بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، صالح رحیمی صبح پنجشنبه در نشست با مدیران بخش ویژه خارگ اظهار داشت: از جزیره خارگ می‌توان به عنوان یکی از محورهای مهم به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی ایران نام برد.
وی خواستار استفاده از ظرفیت‌های مردمی در اجرای برنامه‌ها شد و افزود: اولویت ما در برنامه‌های اجرایی دهه فجر تکیه بر مردمی بودن مراسم بوده است.
فرماندار بوشهر بیان کرد: برنامه‌های دهه فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در شهرستان بوشهر باید امیدبخش، ابتکاری و مردمی محور برگزار شود، تا بتوانیم اثرگذاری این برنامه‌های را در جامعه ارتقا بخشیم.
وی تصریح کرد: برنامه‌ها تدوینی بر اساس شرایط روز کشور، به روز، ابتکاری و متنوع باشد که فضایی متنوع را ایجاد کند.
رحیمی ادامه داد: به منظور ایجاد شور و نشاط انقلابی در سطح شهرستان تبلیغات بصری و فضاسازی شهری با خلاقیت انجام شود.