روایت استاندار مازندران از حماسه تاریخی ششم بهمن آمل در سال 1360- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم
استاندار مازندران با بیان این که ملت ایران حماسی ترین رشادت ها را در مقابل دشمنان و برای صیانت از آرمان های انقلاب به خرج دادند، گفت: مردم مازندران و آمل از حماسه تاریخی ششم بهمن سربلند بیرون آمدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، سیدمحمود حسینیپور شامگاه چهارشنبه در آیین گرامیداشت ششم بهمن در آمل اظهار داشت: مردم آمل در 6 بهمن 1360 با جانفشانی ارادت خود را به آرمان های انقلاب اسلامی ثابت کردند و گروهک های کوردل کمونیستی و منافقین را از این شهر بیرون راندند.
وی افزود: دهها گروهک دیگر هم در دهه 60 در سراسر کشور فعالیت داشتند و ملت رشید ایران با تاسی از منویات امام راحل این دشمنان را به معنای واقعی نابود کردند.
استاندار مازندران با بیان این که، این دشمنان درصدد پاشیدن بذر نفاق در جامعه بودند، اضافه کرد: اما مردم آمل نماد مبارزه با گروهک های تروریستی در کشور لقب گرفتند و با ایستادگی در مقابل منافقین کوردل توطئه این دشمنان قسم خورده نظام اسلامی را خنثی کردند.
حسینی پور با بیان این که، حماسه مردم در سال 1360 به معنای واقعی اسلامی و ملی بود، گفت: مردم آمل با این جانفشانی ارادت خود را به امام راحل و نظام مقدس جمهوری اسلامی نشان دادند.
استاندار مازندران تصریح کرد: هدف منافقین کوردل در حمله به آمل و نفوذ در منطقه شمال کشور در اختیار قرار گرفتن جاده ارتباطی هراز بود و با برنامه ریزی هدفمند قصد داشتند تمام مراکز راهبردی این شهر را مورد هدف قرار دهند اما با هوشیاری مردم این توطئه ها خنثی شد.
وی اضافه کردند: دشمنان قصد داشتند که با دست گرفتن آمل در گام بعدی مازندران و شمال کشور را در اختیار بگیرند و در نهایت هجمه اساسی علیه کشور ایجاد کنند و در چنین شرایطی بود که مردم آمل این توطئه را در نطفه خفه کردند.
مقام عالی دولت در مازندران تصریح کرد: با توجه به این که در سال 1360 کشور در جنگ تحمیلی به سر می برد و نیروهای نظامی ما در جنوب و غرب کشور قرار داشتند، حضور منافقین کوردل در آمل به نوعی یک غافلگیری بود اما مردم مازندران و این شهرستان با حماسه تاریخی سربلند از این امتحان بیرون آمدند.
حسینی پور تصریح کرد: نباید آیین گرامیداشت ششم بهمن تنها در آمل محدود شود و آحاد مردم در کشور باید رشادت ها و غیرت این خطه را بدانند و ارزش کار مردم این دیار کمتر از سرافرازی رزمندگان در دفاع مقدس نبود.
استاندار مازندران خاطر نشان کرد: تصور دشمنان همواره به این است که یک نگاه عمیق انحرافی به مردم ایران دارند و دشمنان با حماقت می خواهند کشور را دچار دردسر کنند اما ملت ایران سرافرازانه در برابر این توطئهها ایستادگی کرد.
وی تصریح کرد: مردم تمام معادلات دشمنان را بهم ریختند و ملت ایران حماسی ترین رشادتها را در مقابل دشمنان و برای صیانت از آرمانهای انقلاب به خرج دادند.
حسینی پور افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با سرعت در مسیر پیشرفت در حرکت است و این توطئه های دشمنان برای آن است که این توانمندی ها را نمی تواند ببینند.
وی گفت: قبل از انقلاب رتبه علمی ایران در جهان 55 بود اکنون به 16 رسیده و در تمام روند علمی این کشور اسلامی به پیشرفتهای درخشانی رسیده است.
وی گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تا عمق استراتژیک اروپا و آمریکا نفوذ پیدا کرده و اروپا و آمریکا بدانند که مسیری که در پیش گرفتند به نابودی خودشان منتهی خواهد شد.
حسینی پور ادامه داد: باتوجه به شناختی که از شرایط منطقه داریم حمایت خود را از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام می داریم و می گوییم این نظامیان ارزشمند همواره در مسیر خدمت به ولایت و مردم در حرکت هستند.
ستاد گرامیداشت حماسه 6 بهمن آمل در مرکز مازندران دائمی تشکیل میشود
حسینیپور همچنین در جلسه شورای اداری مازندران در سالن اجتماعات شهرداری آمل با اشاره به ملی خواندن حماسه ملی ان واقعه را مهم عنوان و اظهار کرد: طی 44 سال از پیروز انقلاب اسلامی حوادث زیادی در کشور روی داده که حماسه ششم بهمن سال60 آمل یکی از این حماسههای ماندگار بوده است.
وی با بیان اینکه حماسه ششم بهمن آمل با وجود آنکه امام راحل از آن فرموده و در وصیتنامه خود نیز قید فرمودند و حتی رهبری بر آن تاکید داشتند متاسفانه آن طور که باید و شاید جایگاه خود را پیدا نکرده است، بیان کرد: تاکنون برنامههای این در تراز بالا به اجرا در نیامده استدو مردم مازندران باید در قبال حماسه ششم بهمن آمل احساس مسئولیت کنند.
حسینیپور این حماسه را یکی از حماسههای ماندگار در تاریخ استراتژیک انقلاب اسلامی بیان و مطرح کرد: تشکیل ستاد گرامیداشت حماسه ششم بهمن آمل در مرکز مازندران به عنوان یکی از مصوبههای جلسه شورای اداری مازندران قرار میگیرد و از سال آینده برنامهها با همکاری اعضای فعلی ستاد ششم بهمن آمل در همه شهرستانها به شکل برنامه هفتگی و در شان این حماسه به اجرا درآید.
استاندار مازندران با تاکید بر اینکه دبیرخانه این ستاد نیز باید فعال باشد تا ابعاد این حماسه که به طور کامل تببین نشده به نسل جوان انتقال داده شود، خاطرنشان کرد: با فعالیت این دبیرخانه و اجرای برنامههای متنوع باید همه بدانند که در واقعه سال 60 چه اتفاقی در این شهرستان و رشادتهای مردم آن افتاده است.
اگر بازار مشکل دارد باید شبانهروز کار کرد
سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه استان مازندران نیز با اشاره به اینکه در طول 44 سال عمر پر بربرکت انقلاب اسلامی فتنههای زیادی شکل گرفت، گفت: حماسه 6 بهمن از جمله یکی از این فتنهها بوده است.
با توجه به اینکه هر کدام از این حادثهها میتوانست به تنهایی انقلاب را نابود کند اما با حضور مردم این اتفاق نیفتاد.
وی با بیان اینکه دو عامل اصلی رهبری و مردم در از بین بردن این فتنه نقش داشتند، افزود: دشمن به خوبی برنامهریزی کرده بود تا با اهداف خود به تصاحب کشور بپردازند اما ناموفق نشدند.
وی اغتشاشات اخیر را ادامهدهنده همان فتنهها مطرح کرد و گفت: همچنان مردم را از انقلاب ناامید میکنند بنابراین ما به عنوان مسئول جامعه باید مردم را امیدوار کنیم.
مسلمی با تاکید بر اینکه بخشی از دغدغهها به راه انداختن کار مردم آن هم با سرعت عمل بالاست، اظهار داشت: هرکس در جایگاهی که قرار داریم باید چنان باشیم که برای مردم کار کنیم؛ یکی از مشکلات بر عدم اجرای سرمایهگذاری بر دریا، جنگل و سواحل است که هیچ استفادی از آنان نمیشود.
فرمانده سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه فتنه چند ماه گذشته هنوز رگههای آن تمام نشده و این یعنی به ما گوشزد میدهد که مردم از ما انتظار دارند، بیان کرد: اگر بازار مشکل دارد باید شبانهروز کار کرد، در کشاورزی مشکلی وجود دارد باید همه دست اندرکاران تلاش کنند.
مازندرانیها از حماسه اسلامی 6 بهمن آمل بهره مناسبی نبردند
سردار علیجان میرشکار یادگار هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه در وصیتنامه تاریخی امام تنها شهری که نام آن آورده شد آمل است، اظهار کرد: مقطعی که وصیتنامه نوشته میشد حوادث مختلفی در نقاط متعدد ایران اتفاق افتاده بود اما یک مورد آن حماسه را قید کردند.
وی با اشاره به اینکه باید ببینیم که این حماسه چه تاثیری در گفتمان مان، انقلابمان، نظام و حرکتمان داشته است، افزود: ما آملیها و مازندرانیها نتوانستیم بهره درست از این حماسه ببریم؛ واقعه ششم بهمن را واقعه ششم بهمن، حرکت تاثیرگذار مردم، نابودی یک اتحادیه کمونیستهای آموزش دیدهباید عنوان کرد.
این فرمانده هشت سال دفاع مقدس تاکید کرد: الان اگر مسئولان کشوری از آنها سوال واقعه ششم بهمن شود فقط مقابله با کمونیستها را عنوان میکنند در حالی که این واقعه مقابله با یک اتحادیه بوده، پس نیاز به بهرهمندی از این واقعه است.
وی ادامه داد: آنها بستن جاده هراز را به منظور تصاحب کامل استان و کشور را به عنوان یک جاده استراتژی هدف داشتند و حتی با وجود این جاده با اشاعه خرده فرهنگ هایی به این استان حملهور شوند اما به دلیل تأثیرپذیری از ریشه مردم این استان با اسلام نتوانستند موفق شوند.
میرشکار گفت: ساختمان هتل شهر در مقطع حمله کمونیستها محل استقرار نیروهای بسیجی و مردمی بوده این مکان موزه ششم بهمن شود تا این واقعه را با تمام ابعاد به تصویر بکشانیم.
دشمن فاز جدید نبرد علیه ایران را آغاز کرده است
معاون استاندار و فرماندار ویژه آمل نیز در این جلسه با بیان اینکه دشمن در فاز جدید نبرد علیه نظام جمهوری اسلامی ورود پیدا کرده است، عنوان کرد: حماسه ششم بهمن از مهمترین و استراتژیک ترین واقعه و سند افتخار تاریخ انقلاب بوده است.
سیدعباس حسینی با اشاره به اینکه جریانهای چپ عامل اصلی این جریان و در مدل مبارزاتی چگورا و مائو در چین بودند، افزود: کمونیستها با تفکر بر شرایط نوپای انقلاب و با توجه به سابقه و عمق استراتژیکی جغرافیای و قابلیت جداسازی این شهرستان اقدام کردند تا به پایتخت دست یابند.
وی گفت: جولان برخی منافقین در این شهر باعث شد ظرفیت دینی مردم را نبیند و سابقه مبارزات، وجود امامزادگان آملیها را ندیدند و باورشان این بود با یک خیزش میتوانند شهر را تسخیر کنند، اما برخلاف تفکرشان بدست مردم دستگیر شدند به طوری که خود اعتراف کرده بودند.
حسینی حرکت اغتشاشات اخیر را تکرار همان واقعه ششم بهمن عنوان و مطرح کرد: با عدم شناخت تفکر همین مردم با شکست مواجه شدند همانگونه که آن دوران علامتین در نابودی اهداف کمونیستها نقش اساسی داشتند به طوری که علامه حسنزاده آملی از سردار شعبانی خواسته بودند تا در آمل بمانند و از سپاه خواستند تا میدان جنگ را به جنگل بکشاند که اینها موجب شد تا تئوری آنان عملی نشود.
انتهای پیام/