خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 13 بهمن 1401
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

به زودی با موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی بر‌می‌گردیم ...

بهترین روغن‌های خوراکی کدامند؟

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 06 بهمن 1401 - 04:23
روغن‌ها مواد غذایی حاوی چربی هستند که مردم در پخت و پز انواع غذاها مورد استفاده قرار می‌دهند، اما برای اینکه بدانید کدام نوع روغن‌ها جزو بهترین روغن برای مصرف روزانه هستند گزارش پیشرو را دنبال کنید.
روغن،زيتون،كنجد،چربي،بدن،توليد،خوراكي،دود،ذرت،مفيد،مصرف،هسته ...

خلاصه خبر

روغن های نباتی(گیاهی) که اغلب از دانه گیاهان گرفته شده و به دو دسته جامد و مایع تقسیم می‌شوند؛ مانند روغن زیتون، سویا، کنجد، آفتابگردان و....
۱- روغن سویا
۲- روغن آفتابگردان
روغن این گیاه گرم و خشک است و فواید زیادی دارد، اما فقط مقدار کمی از این روغن در روغن‌های صنعتی وجود دارد که به نام روغن آفتابگردان به فروش می‌رسد.
۳- روغن کانولا(کلزا)
همچنین برخی از انواع روغن کانولا با روش‌های پردازشی بسیار غیر طبیعی تولید شده است که شامل گرما، دئودورانت و محلول سمی هگزان بوده که مقدار زیادی چربی ترانس در طول این فرآیند در این روغن شکل می‌گیرد.
۳- روغن هسته انگور
روغن هسته انگور به روغن زیتون شباهت زیادی دارد و برای مصارف خوراکی و پخت و پز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
روغن هسته انگور نقطه دود بالاتری نسبت به روغن زیتون دارد و دمای پخت بالا را می‌تواند تحمل کند و تغییر ناخوشایندی در ساختمان آن به وجود نمی‌آید.
این روغن هیچ بو و مزه‌ای ندارد و برای افرادی که بوی روغن زیتون را دوست ندارند، مقبولیت بیشتری دارد.
البته باید بدانید که محتوای آنتی‌اکسیدانی آن نیز بیشتر از روغن زیتون است.
۴- روغن هسته پالم
دومین روغن نباتی جهان از نظر تولید روغن پالم است.
روغن هسته انگور نقطه دود بالاتری نسبت به روغن زیتون دارد و دمای پخت بالا را می‌تواند تحمل کند و تغییر ناخوشایندی در ساختمان آن به وجود نمی‌آید
۵- روغن ذرت
روغن ذرت از جوانه گیاه ذرت گرفته‌ می‌شود و به‌دلیل فراوانی ذرت، این روغن، یکی از ارزان‌ترین روغن‌های گیاهی و در نتیجه یکی از رایج‌ترین‌هاست.
حتما فواید زیادی برای روغن ذرت شنیده‌اید اما شاید از همه آن چیزی که باید در مورد این روغن بدانید، مطلع نباشید.
اگر قصد استفاده از این روغن را دارید،مطمئن شوید از روغن ذرت خالص و ارگانیک و تصفیه نشده استفاده می‌کنید؛ زیرا بالاترین سطح ترکیبات مفید را داراست.
۶- روغن زیتون
روغن زیتون از بهترین روغن هاست و از سالها پیش مزایای این روغن برای سلامتی انسان شناسایی شده است.
اگر می‌خواهید از روغن زیتون برای مصارف سرخ کردنی استفاده کنید، باید به دنبال روغن زیتون خالص باشید.
روغن زیتون و کنجد مصرف کنید تا سلامتی بدن خود را بیمه کنید
دود اولیه حاصل از داغ شدن روغن زیتون به معنی سوختن روغن نیست.
در خصوص روغن کنجد نیز تا حدودی این موضوع اتفاق می‌افتد، در حالی که می‌توانید از روغن زیتون و بهتر از آن از روغن کنجد برای سرخ کردن مواد غذایی با دمای پایین استفاده کنید.روغن زیتون و کنجد مصرف کنید تا سلامتی بدن خود را بیمه کنید.
۷- روغن کنجد
روغن کنجد در بین روغن‌های خوراکی به ملکه روغن‌ها مشهور است؛ زیرا چربی غیراشباع این روغن زیاد است و از پایدارترین و بهترین روغن‌های خوراکی است.
روغن ارده کنجد بهتر است یا روغن کنجد؟
به نظر برخی کارشناسان طب سنتی، در گذشته روغن مستقیم کنجد بیشتر برای کارهای درمانی و روغن ارده کنجد برای مصرف خوراکی استفاده می‌شده است.
امروز نیز طرفداران طب سنتی، روغن ارده کنجد را سالم‌تر و مناسب‌تر می‌دانند.
روغن ارده کنجد و روغن زیتون بهترین روغن‌های خوراکی گیاهی محسوب می‌شود
روغن سرخ کردنی
در آینده نه چندان دور هم باید منتظر افزایش بیمارانی باشیم که همچون روغن نباتی جامد دیروز دلیل اصلی بیماریشان در اثر مصرف سالها روغن‌های سرخ کردنی امروزی است.