خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خیز پیکان برای قهرمانی با نمایش اتحاد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 05 بهمن 1401 - 22:23
بازیکنان تیم والیبال بانوان پیکان در آستانه دیدار حساس خود در مرحله پلی آف سوپرلیگ، پست مشترکی را منتشر کردند.
تيم،پيكان،سوپرليگ،واليبال،قهرماني

بازیکنان تیم والیبال بانوان پیکان، صدرنشین سوپرلیگ در آستانه دیدار رفت خود مقابل ذوب‌آهن در مرحله پلی‌آف، پستی مشترک را منتشر کردند و آمادگی خود برای قهرمانی در این رقابت‌ها را به رخ کشیدند.
بازیکنان تیم والیبال پیکان در صفحات اینستاگرامی خود نوشتند: این تیم ماست، قوی‌ترین تیم ایران و صدرنشین لیگ.
با قدرت شروع کردیم و یک فصل عالی را سپری می‌کنیم.
فقط چند قدم کوتاه تا قهرمانی فاصله داریم؛ فقط چند گیم تا بالا بردن جام.
آن‌ها در ادامه این متن مشترک اینطور نوشتند: از اولین روز تمرین کنار هم بودیم و تا آخرین سرویس در آخرین بازی، دست یکدیگر را رها نمی‌کنیم.
این تیم ماست، تیمی که می‌خواهد لباس قهرمانی را پرو کند.
حتی یک لحظه قرار نیست از فکر موفقیت بیرون بیاییم.
پس پیش به سوی ساختن افتخارات جدید.
تیم والیبال پیکان با ۳۹ امتیاز در صدر جدول رده‌بندی سوپرلیگ قرار دارد و سریک با یک امتیاز کمتر در مکان دوم جای گرفته است.
از فردا نیز دیدار‌های مرحله پلی‌آف آغاز خواهد شد و پیکان از ساعت ۱۳ در سالن ساپکو میزبان ذوب‌آهن خواهد بود و حالا دیدار‌های مرحله پلی‌آف، تکلیف قهرمان سوپرلیگ امسال را مشخص خواهد کرد.