سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هدف ما استقرار نظم و امنیت و ارتقای احساس امنیت است

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 05 بهمن 1401 - 18:29
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه هدف ما استقرار نظم و امنیت و ارتقای احساس امنیت است، گفت: در حوزه عملیات، راهبرد عملیاتی ما مدیریت جهادی و تعامل و هم افزایی است.
سردار،انتظامي،تهران،فرماندهي،فرمانده،حوزه،رادان،رحيمي،جرم،ام ...

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین رحیمی در نشست صمیمانه فرماندهان، رؤسا و مدیران فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با سردار رادان، فرمانده انتظامی کل کشور با تبریک انتخاب هوشمندانه و دقیق سردار رادان از سوی فرماندهی معظم کل قوا گفت: سردار رادان از مقبولیت و محبوبیت و همچنین از اقتدار و توانمندی بسیار بالایی برخوردار است و از جنس فراجا است که عمری را با تلاش و سربلندی در این سازمان سپری کرده و درک و شناخت عمیق و کاملی از این مجموعه دارد.
وی همچنین عنوان کرد: یاد و خاطره و زحمات و تلاش‌ها و مجاهدت‌های سردار اشتری عزیز را که هشت سال زحمت کشید و صادقانه آنچه در توان داشت گذاشت را گرامی می‌داریم.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: ما با تمام توان و قدرت و اعتقاد و انگیزه در کنار شما هستیم تا بتوانیم منشوری که شما تعریف کرده اید را با راهبری مقتدرانه جنابعالی پیگیری کنیم.
وی با اشاره به اهمیت و حساسیت بالای پایتخت، گفت: تلاش کرده ایم مجموعه انتظامی فعال، پویا و نمونه‌ای را در تهران بزرگ ایجاد کنیم.
رحیمی افزود: اجرای فرامین فرمانده معظم کل قوا و تدابیر فرماندهی فراجا از راهبردهای اساسی ما است و امسال محور توجه به سرمایه‌های سازمانی و جامعه محوری و مردم مدار و تعامل و هم افزایی با نهادها و سرمایه‌های مردمی، از جمله راهبردهای اساسی ما است.
رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه هدف ما استقرار نظم و امنیت و ارتقای احساس امنیت است، خاطرنشان کرد: در حوزه عملیات، راهبرد عملیاتی ما مدیریت جهادی و تعامل و هم افزایی است و استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌ها و تقدم اقدام افندی بر انفعالی است.
رحیمی با اشاره به اینکه در حوزه پیشگیری به دنبال از بین بردن و حذف بسترها و عوامل جرم زا و تمرکز بر کشف جرم و دستگیری مجرم و کاهش حداکثری فاصله بین وقوع و کشف جرم هستیم، بیان عنوان کرد: در حوزه اجتماعی به دنبال تقدم اقدامات ایجابی بر حوزه سلبی و برقراری ارتباط سازنده و منطقی با تمام لایه‌های جامعه و بهره گیری از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی در راستای اهداف فراجا هستیم.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در ادامه با تشریح طرح‌های رعد، کاشف، ظفر، اقتدار و… این فرماندهی، عنوان کرد: با اجرای مستمر طرح‌های بزرگ در تهران بزرگ در اقدامی ضربتی و آفندی تلاش کرده ایم که ابتکار عمل را از مجرمان سلب کنیم تا مجرمان هیچ گاه احساس امنیت و آرامش خاطر نداشته باشند.