خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید مادورو بر هم افزایی ونزوئلا با ترکیه

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 05 بهمن 1401 - 15:56
رئیس جمهور ونزوئلا در دیدار با وزیر تجارت ترکیه بر اهمیت هم افزایی میان آنکارا و کاراکاس تاکید کرد.
تركيه،ونزوئلا،موش،ديدار،وزير

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا در دیدار «محمد موش» وزیر بازرگانی ترکیه از رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه به عنوان برادر بزرگ نام برد.
وی در جریان دیدار با وزیر تجارت ترکیه در کاراکاس گفت: ما دیدار خوبی با موش داشتیم و بر اهمیت هم‌افزایی در سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی دو کشور تاکید کردیم.
نیکلاس مادورو اعلام کرد که وجود هفته‌ای ۷ پرواز میان ترکیه و ونزوئلا وحدت ترکیه و ونزوئلا و همه کشورهای آمریکای جنوبی را موجب می‌شود.
وی از ترکیه بابت سرمایه‌گذاری‌های بزرگ در کشورش قدردانی کرد و گفت که ونزوئلا همیشه برادر ترکیه خواهد ماند.
لازم به ذکر است که محمد موش وزیر بازرگانی ترکیه برای امضای یادداشت تفاهم شورای روابط اقتصادی ترکیه و مرکز بین‌المللی سرمایه‌گذاری تولیدی ونزوئلا در رأس هیئتی از ۹۰ بازرگان ترکیه‌ای به کاراکاس سفر کرده است.