خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 هکتار از ویلاهای اعیانی غیرمجاز در پایتخت تخریب شد + تصاویر- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 05 بهمن 1401 - 13:53
شهردار منطقه 18 گفت: برابر ضوابط شهرسازی بیش از 23 هزار متر مربع از ابنیه های اعیانی غیرمجاز واقع در اراضی زراعی را تخریب و به حالت اولیه بازگردانده شدند.
اراضي،تخريب،اعياني،خسروي،زراعي،غيرمجاز،حريم،مربع

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدجواد خسروی؛ شهردار منطقه 18 اظهار کرد: بنا بر رصدهای هوایی از اراضی زراعی بخش حریم با کواد کوپتر و در پی هنجارشکنی برخی افراد فرصت‌طلب در سنوات گذشته برای احداث مستحدثات و ابنیه‌های اعیانی در این فضاها، بلافاصله اقدامات قضایی و حقوقی در مراجع ذی‌ربط صورت و مجوز تخریب این امکان اخذ شد.
خسروی گفت: برابر ضوابط شهرسازی، بیش از 23 هزار متر مربع از ابنیه‌های اعیانی غیرمجاز واقع در اراضی زراعی را تخریب و به حالت اولیه بازگردانده شده است.
وی ادامه داد: پس از اخذ مجوزات لازم و هماهنگی با مراجع قضایی، انتظامی و جهاد کشاورزی، با تجهیزات کامل به اراضی واقع در شهرک‌های شمس‌آباد و فیروز بهرام اعزام و مساحتی نزدیک به 23300 متر مربع از ابنیه‌های اعیانی غیرمجاز را تخریب کردند.
خسروی اضافه کرد: طی این اقدام و بر مبنای ضوابط شهرسازی، تعداد 9 باغ ویلا، چهار مورد دیوارکشی، سه مورد استخر و 2 مورد محوطه‌سازی و سکو با بسیج تمامی عوامل دخیل تخریب شدند.
شهردار منطقه 18 تأکید کرد : مدیریت شهری در بخش حریم با هیچ احدی چه در جایگاه حقیقی و چه در جایگاه حقوقی مماشات نداشته و همواره بر حفظ ماهیت اراضی زراعی و فضای سبز به عنوان تنفسگاه پایتخت اصرار دارد.
انتهای پیام/