خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسابقات ورزشی با 30 درصد تماشاگر برگزار می شود- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 05 بهمن 1401 - 13:12
سجادی وزیر ورزش و جوانان در واکنش به تحریمش از سوی اتحادیه اروپا گفت: موضوع جدیدی نیست و آن ها میلیون ها دلار از پول فوتبال ایران را به بهانه تحریم های ظالمانه ضبط کرده اند.
ورزش،ورزشي،فوتبال،سجادي،تحريم،ليگ

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران در واکنش به خبر تحریم خود از سوی اتحادیه اروپا گفت: این موضوعات جدید نیست؛ شعارهای قشنگی درباره ورزش عاری از سیاست می‌شنویم اما می‌بینیم که در موضوع جنگ بین روسیه و اوکراین، تیم‌های ورزشی روسیه را تحریم می‌کنند.
وزیر ورزش و جوانان اضافه کرد: میلیون‌ها دلار از پول فوتبال ایران به بهانه تحریم‌های ظالمانه ضبط شده است.
این فراز و فرودها بوده و ما این انفاق را به فال نیک می‌گیریم و جای خداقوت به همکارانمان دارد که به وظیفه خود به خوبی عمل کردند.
سجادی تاکید کرد: منشور المپیک چیز دیگر است و اینگونه اقدامات چیز دیگری می‌گوید.
وی همچنین حضور تماشاچیان در بازی‌های لیگ برتر فوتبال گفت: نه تنها لیگ فوتبال بلکه باید شور و نشاط همه رشته‌های ورزشی بازگردد؛ ظرفیت‌سنجی و هماهنگی انجام شده تا مسابقات ورزشی فعلا با 30 درصد تماشاگر برگزار شود.
این خبر تکمیل می‌شود...