خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ریزش بتن ورودی آزادراه تهران شمال در محور کرج ـ کندوان/ 12 نفر مجروح شدند- اخبار البرز - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 بهمن 1401 - 12:12
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان البرز از ریزش بتن ورودی آزادراه تهران شمال در محور کرج ـ کندوان و امدادرسانی به 12 حادثه دیده خبر داد.
حادثه،نفر،امدادي،احمر،هلال

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، ‌محمد باقر خلفی اظهار داشت: طی اعلام به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان البرز ‌مبنی بر ریزش بخشی از بتن تونل اتوبان تهران شمال بلافاصله دو تیم امدادی از پایگاه امداد و نجات بین شهری شهرستانک با یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه ست نجات به محل حادثه اعزام شد.
وی افزود: عوامل امدادی جمعیت هلال احمر استان البرز طی انجام ارزیابی اولیه 6 نفر از مصدومین حادثه و دریافت خدمات پیش بیمارستانی حادثه‌دید‌‌گان، 2 نفر از حادثه دیدگان به صورت سرپایی، 2 نفر از توسط عوامل امدادی پایگاه امداد و نجات بین شهری و شهرستانی جمعیت هلال احمر و 2 نفر از حادثه دیدگان توسط عوامل اورژانس جهت ادامه روند درمان به مرکز درمانی منتقل شدند.
خبر در حال تکمیل