خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکیرا به دنبال انتقام از پیکه

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 05 بهمن 1401 - 12:11
به نظر نمی‌رسد که درگیری و دشمنی ایجاد شده بین جرارد پیکه، مدافع سابق بارسلونا، با شکیرا به این زودی به پایان برسد.
شكيرا،پيكه،منتشر،چيا،كاسيو،كلارا

پیکه و شکیرا پس از سال‌ها در اوایل تابستان گذشته از یکدیگر جدا شدند، اما مشکلات و اتفاقاتی که بین آن‌ها رخ می‌دهد هنوز تیتر یک بسیاری از رسانه‌ها است.
این خواننده کلمبیایی چند روز قبل آهنگی را منتشر کرد که در آن مستقیما به رابطه همسر سابقش با کلارا چیا، نامزد جدید او، اشاره کرده و از خیانتی که به خودش شده بود صحبت کرد.
این آهنگ باعث شد که بسیاری از کاربران شبکه‎‌های اجتماعی به حمایت از او روی بیاورند و پیکه با وجود تلاشی که در پاسخ دادن به شکیرا با استفاده از ساعت کاسیو و ماشین تویینگو کرد ناکام ماند و با انتقاد‌های زیادی روبرو شد.
حالا به نظر می‌رسد که این دشمنی برای مدتی ادامه خواهد داشت و حداقل شکیرا فعلا قصد کنار کشیدن ندارد.
او اخیرا در حالی در بالکن خانه‌اش در بارسلونا در حال تشکر از هوادارانش دیده شده که پیراهنی با این پیام به تن داشته است: «زن‌ها گریه نمی‌کنند، زن‌ها انتقام می‌گیرند.»
گفته می‌شود این تصاویر در همان روزی منتشر شده که تولد میلان، پسر بزرگ شکیرا و پیکه، بوده و بازیکن سابق بارسا شخصا هر دو پسرش را به خانه مادرشان برده تا جشن تولدی را برگزار کنند.