خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت فیلم سینمایی فاخر برای حماسه ۶ بهمن آمل ضروری است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 05 بهمن 1401 - 11:33
بابل- مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران ساخت فیلم و اثر سینمایی فاخر را برای گرامیداشت حماسه اسلامی ششم بهمن آمل ضروری دانست.
حماسه،تقدير،شهيد،بابل،اسلامي،روايتگري

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالله ملکی پیش ازظهر چهارشنبه در جشنواره اسوه‌های صبر و مقاومت در دانشگاه نوشیروانی بابل با تقدیر از ایثار و از خودگذشتگی مادران و همسران و خانواده شهدا اظهار داشت: شهرستان بابل به نوعی پایتخت شهدای استان به شمار می‌رود.
وی با اظهار اینکه در این مراسم از ۵۰۰ خانواده شهید تکریم و تقدیر می‌شود، حماسه اسلامی ششم بهمن را گرامی داشت و گفت: در این حماسه ۴۱ شهید تقدیم نظام مقدس اسلامی شده است.
وی با عنوان اینکه هنوز بعد از ۴۱ سال نتوانستیم فیلم سینمایی و مستند مناسب برای حماسه مردم آمل بسازیم گفت: باید در این زمینه تلاش و همت بیشتری شود.
سردار ملکی روایتگری برای ترویج و نشر ارزش‌های اسلامی را ضروری دانست و از حماسه مردم بابل در استقبال از ۱۴ شهید گمنام در ایام فاطمیه تقدیر کرد و گفت: باید این حماسه روایتگری و بازگویی شود.
در این همایش از ۵۰۰ مادر و همسر و خواهر شهید تقدیر و تجلیل شد.