استراحت اجباری یحیی به شاه ماهی نقل و انتقالات
مشرق
|
ورزشی
|
چهارشنبه، 05 بهمن 1401 - 10:39
شاه ماهی نقل و انتقالات تابستانی لیگ برتر به احتمال فراوان غایب پرسپولیس در دیدار با فولاد خوزستان خواهد بود.

به گزارش مشرق، تیم پرسپولیس در حالی روز جمعه ۷ بهمن ماه جاری در اهواز به مصاف فولاد خوزستان می رود که یک غایب بزرگ خواهد داشت.
سعید صادقی، بمب پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات تابستانی در دیدار با نساجی مازندران مصدوم شد و بازی بعدی تیمش برابر ذوب آهن اصفهان را از دست داد.
این هافبک تکنیکی به همراه کادر پزشکی سرخپوشان کارهای درمانی خود را انجام داد و مشخص شد که برای بازی با فولاد خوزستان در اختیار کادرفنی نخواهد بود.
البته گفته می شود سعید صادقی شاید بتواند با تلاش کادرپزشکی و درمان مقطعی به دیدار حساس با فولاد خوزستان برسد اما شنیدیم یحیی گل محمدی نمی خواهد ریسک کند.
بازی مقابل فولاد خوزستان ممکن است باعث تشدید مصدومیت سعید صادقی شده و این بازیکن ادامه فصل را از دست بدهد.