خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله مسلحانه به یک مغازه در دلگان 2 کشته و 4 زخمی برجای گذاشت- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 بهمن 1401 - 00:23
فرمانده انتظامی شهرستان دلگان گفت: تیراندازی یک نفر مسلح در یک مغازه گیم نت در شهرستان دلگان منجر به کشته و زخمی شدن 6 نفر شد.
مغازه،مسلح،نفر،دلگان،قرار،تسنيم،خبازي،كلاش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان سرهنگ محمد خبازی اظهار داشت: در ساعت 19:40 امروز فردی مسلح به کلاش و با سرو صورت بسته وارد مغازه گیم نت در خیابان «نبی اکرم(ص)» شهر دلگان شده و قصد گرو بردن یک نفر از افراد حاضر در مغازه را داشت که با مقاومت وی و همراهش مواجه می‌شود که متاسفانه این فرد مسلح اقدام به تیراندازی به سوی آنان در این واحد صنفی می‌کند؛ در اثر آن این دو نفر به قتل رسیدند و متصدی مغازه و سه نفر دیگر از مراجعان که نوجوان هستند نیز مجروح شده‌اند.
فرمانده انتظامی شهرستان دلگان با اشاره به اینکه مجروحان سریع در مرکز درمانی تحت درمان قرار گرفته‌اند و وضعیت عمومی آنان مساعد است، افزود: فرد مسلح بلافاصله پس از ارتکاب عمل وحشیانه با یک دستگاه خودروی پژو پارس و همدست خود از محل متواری شده و احتمالاً انگیزه این مجرم شخصی است و اقدامات شناسایی و دستگیری آنان آغاز شده که در اسرع وقت به سزای اعمال خود خواهد رسید و مردم عزیز نیز هرگونه اطلاعاتی در این زمینه دارند از طریق تلفن 110 در اختیار پلیس قرار دهند.
انتهای پیام/