سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جابجایی ۱۹ هزار مسافر از طریق فرودگاه گرگان در آذرماه

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 04 بهمن 1401 - 18:19
گرگان- مدیرکل فرودگاه‌های گلستان گفت: در آذرماه سال جاری حدود ۱۹ هزار مسافر از طریق فرودگاه گرگان جابجا شده است.
فرودگاه،گرگان،گلستان،استان،متانت،برخاست

به گزارش خبرنگار مهر، علی متانت شامگاه سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در آذر ماه امسال بیش از ۱۹ هزار مسافر از طریق فرودگاه بین المللی شهدا گرگان جا بجا شده است.
مدیرکل فرودگاه‌های استان گلستان افزود: مطابق اعلام گروه آمار و اطلاعات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در آذرماه ۱۴۰۱، تعداد ۳۴۴ نشست و برخاست پرواز در فرودگاه گرگان انجام شد که نسبت به سال گذشته در همین تاریخ ۱۵ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: فرودگاه گرگان با این تعداد نشست و برخاست ۱۹ هزار و ۸۵۳ نفر مسافر پذیرش کرده و همچنین ۱۵۴ هزار و۳۲۵ کیلوگرم بار جابجا شده است.
متانت گفت: بر اساس آمارهای موجود فرودگاه بین المللی شهدای گرگان در بین ۵۴ فرودگاه کشور در رتبه یازدهم قرار گرفته است.
وی ادامه داد: با هدف تسهیل تردد مردم استان گلستان در حال حاضر از فرودگاه بین‌المللی شهدای گرگان پروازهایی در مسیرهایی مانند، کیش، زابل، زاهدان، شیراز، عسلویه و تهران و همچنین قزاقستان و نجف انجام می‌شود.
گفتنی است، استان دو میلیون نفری گلستان دو فرودگاه در شهرهای کلاله و گرگان دارد.