خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارزیابی واحدهای زلزله زده خوی توسط بنیاد مسکن

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 04 بهمن 1401 - 18:00
ارومیه - بعد از وقوع زمین لرزه ۵.۴ ریشتری روز چهارشنبه هفته گذشته در خوی ارزیابی میزان خسارات واحدهای مسکونی توسط بنیاد مسکن انجام شد.
مسكوني،مقاوم،خسارت،بنياد

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هیچیک از واحدهای مسکونی مقاوم سازی شده توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در روستاهای شهرستان خوی در زلزله ۱۳ مهر ماه و ۲۸ دی ماه دچار خسارت سازه‌ای نشده است، افزود: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده، ۲۵۰و احد مسکونی با خسارت بالای ۵۰ درصد به عنوان واحد احداثی و ۳۶۰۰ واحد مسکونی با خسارت زیر ۵۰ درصد به عنوان واحدهای تعمیری هستند.
جعفر برزگر با توجه به قرار گرفتن استان در پهنه خطر پذیری بالا از نظر وقوع حوادث و بلایای طبیعی از مردم خواست با مراجعه به شعب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در شهرستان‌های استان نسبت به اخذ وام مقاوم سازی و مقاوم نمودن واحدهای مسکونی روستایی پیش از وقوع حوادث اقدام کنند.