سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید "پتروشیمی لردگان" برای تامین گاز بخش خانگی متوقف شد- اخبار چهارمحال و بختیاری - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 بهمن 1401 - 14:33
رئیس سازمان صمت چهارمحال و بختیاری از توقف تولید پتروشیمی لردگان در راستای تامین گاز بخش خانگی و تعمیرات دور ه ای خبر داد.
توليد،لردگان،آمونياك،اوره،پتروشيمي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، به نقل از روابط عمومی صمت چهارمحال و بختیاری، سجاد رستمی اظهار داشت: هم اکنون پتروشیمی لردگان در راستای تامین نیاز بخش خانگی به گاز طبیعی، تولید خود را متوقف کرده و وارد مراحل اورهال شده است.
رئیس سازمان صمت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: شرکت اوره و آمونیاک لردگان به عنوان بومی‌ترین واحد پتروشیمی کشور در زمینی به مساحت 100 هکتار در شهرستان فلارد فعالیت می‌کند.
وی مطرح کرد: در شرایط عادی پتروشیمی لردگان ظرفیت تولید روزانه بیش از دو هزار و50 تن آمونیاک و سه هزار و 250 تن اوره را دارد.
رستمی افزود: پتروشیمی‌ها به ویژه در زمینه تولید اوره و آمونیاک از گاز طبیعی به عنوان ماده اولیه استفاده می‌کنند و در صورت توقف تولید متضرر خواهند شد.
انتهای پیام/7540/.