سلیمی: هیئت رئیسه مجلس در بحث استیضاح وزرا امانت داری می کند- اخبار سیاست ایران - اخبار سیاسی تسنیم
تسنیم
|
سیاسی
|
سه شنبه، 04 بهمن 1401 - 14:33
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که هیئت رئیسه در بحث استیضاح وزرا امانت دار است و با هماهنگی استیضاح کنندگان عمل می کند.

حجتالاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به سؤالی درباره ادعای متوقفشدن برخی استیضاحها در هیئت رئیسه مجلس، گفت: هیئت رئیسه مجلس امانتدار است و هنگامی که گروهی از نمایندگان یک استیضاح را تقدیم هیئت رئیسه میکنند ما موظف هستیم آنرا به کمیسیون تخصصی ارجاع بدهیم اما هنگامی که خودشان میگویند فعلاً ارجاع نشود، ما طبق خواست نمایندگان عمل میکنیم.
وی در پاسخ به سؤالی درباره طرح استیضاح یکی از وزرا که پیش از سخنگوی کمیسیون فرهنگی از تقدیم آن به هیئت رئیسه مجلس خبر داده بود، گفت: اسم وزیر خاصی را نمیبرم اما ممکن است استیضاح یک وزیر با هماهنگی استیضاح کنندگان همچنان در اختیار هیئت رئیسه باشد و یا بعد از دریافت هیئت رئیسه تعداد امضاکنندگان آن کمتر شود.
انتهای پیام/