خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیاز به طرح متناسب با وضعیت هر استان در طرح نهضت ملی مسکن

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 04 بهمن 1401 - 14:31
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در نشست تخصصی مدیران اجرایی طرح نهضت ملی مسکن به تناسب وضعیت استان‌ها در طرح نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: در این طرح عزم جدی و اعتبار خاص ضرورت دارد.
خواه،محبت،شهرسازي،مهر،مسكن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی خلیل محبت خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در نشست تخصصی مدیران اجرایی نهضت ملی مسکن گفت: طرح مسکن مهر به اعتبار خاص و عزم جدی نیاز دارد و راهکاری ویژه می‌طلبد.
محبت خواه افزود: اصلی ترین مشکل در استان‌ها زمین‌های اوقافی و قولنامه ای است چرا که جلسات نتیجه نمی‌دهد و این موضوع قابل طرح در کمیسیون‌ها نیز نیست.
وی تأکید کرد: هر استان بایستی متناسب با وضعیت خود وارد عمل شود و این امر به همفکری و هم افزایی نیاز دارد.
وی خاطر نشان کرد: نیاز است تسهیلات بانکی افزایش داده شود تا پروژه هایی که ۶۰ الی ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند و در مرحله نازک کاری هستند به سرانجام برسد.