خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دریافتی مدیران شهری باید شفاف شود

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 04 بهمن 1401 - 10:13
عضو شورای شهر تهران گفت:سامانه شفافیت برای دریافتی ‌مدیران شهرداری فعال نیست و این ردیف باید ایجاد شود.
تهران،شهرداري،شوراي،شهر،سليماني،عضو

به گزارش خبرنگار مهر، نرجس سلیمانی عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور یکصد و بیست و چهارمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به ماده الحاقی مصوبه تعارض منافع گفت: کمیسیون نظارت وظیفه داشته است هر شش ماه یک بار گزارشی را ارائه دهد.
وی ادامه داد: اما به دلیل انجام نشدن اقدامات درست ردیفی در سامانه شفافیت برای دریافتی مدیران شهرداری فعال نیست و این اقدام باید صورت گیرد.
سلیمانی بیان کرد: استخدام نیروها نیز باید مکرراً انجام شود اما این کار صورت نگرفته است بر همین اساس از شهرداری تهران می‌خواهم این کار را انجام دهد.
عضو شورای شهر گفت: هنوز لیستی از مهندسان دارای رابطه استخدامی با شهرداری تهران اعلام نشده است و باید این لیست نیز به اطلاع برسد.
وی با اشاره به سفرهای خارجی گفت‌: مرکز ارتباطات شهرداری تهران باید تأخیر ایجاد شده در بروز رسانی سفرها را به حداقل برساند.