سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آنتونی بلینکن به فلسطین اشغالی سفر می‌کند

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 04 بهمن 1401 - 08:40
یک مقام تشکیلات خودگردان فلسطین گفت که وزیر خارجه آمریکا هفته آینده به سرزمین‌های اشغالی و کرانه باختری سفر می‌کند.
سفر،اشغالي،فلسطين،نتانياهو،گزارش،كاخ،سفيد،خارجه

به گزارش مشرق، بعد از سفر «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید به فلسطین اشغالی، اکنون از برنامه «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا برای انجام چنین سفری خبر می‌رسد.
یک مقام تشکیلات خودگردان فلسطین شامگاه دوشنبه به پایگاه خبری «تایمز اسرائیل» گفت که وزیر خارجه آمریکا هفته آینده به سرزمین‌های اشغالی و کرانه باختری سفر می‌کند.
این مقام فلسطینی که نام یا سمتش منتشر نشد، توضیح داد که بلینکن روز دوشنبه هفته آینده با مقام‌های صهیونیستی دیدار خواهد داشت و سپس به کرانه باختری می‌رود تا با اعضای تشکیلات خودگردان هم نشستی داشته باشد.
طبق این گزارش، یک مقام آمریکایی نیز سفر بلینکن به فلسطین اشغالی را که دومین سفر مقام‌های ارشد کاخ سفید به این منطقه در کمتر از دو هفته اخیر است، تایید کرده بود.
به نوشته تایمز اسرائیل، مسئله برنامه هسته‌ای ایران در صدر دستورکار نشست وزیر خارجه آمریکا با مقام‌های صهیونیست خواهد بود.
پیش از این، مشاور امنیت ملی کاخ سفید طی دیدار با مقام‌های صهیونیست در سفر به فلسطین اشغالی، با آنها درباره رابطه ایران و روسیه صحبت کرده بود.
این سفرها در شرایطی انجام می‌شوند که کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم کودک‌کُش صهیونیستی با بحران سیاسی روبه‌رو بوده و شاهد برگزاری تظاهرات‌های پرجمعیت علیه خود است.
پایگاه آکسیوس گزارش داده هدف از این سفر رسیدن به تفاهم با کابینه نتانیاهو در سیاست‌های مربوط به فلسطین، ایران و روند عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو با کشورهای منطقه است.
طبق این گزارش، با وجود این انتظار می‌رود در جریان دیدارهای سالیوان در قدس اشغالی، در خصوص بحران پیش روی ائتلاف نتانیاهو و تظاهرات‌های اخیر علیه طرح نتانیاهو برای تضعیف دیوان عالی نیز بحث شود.