خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماه رجب غوغای مناجات و نزول رحمت الهی است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 03 بهمن 1401 - 23:13
اردبیل- مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: ماه رجب غوغای راز و نیاز، مناجات، رحمت و بخشش الهی است که در آن باید فرصت را مغتنم شمرد.
ماه،الهي،مؤمنان،دعا،ستوده،رجب،اعمال،مناجات،گناهان

حجت‌الاسلام مهدی ستوده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در این ماه که تمام روزهای آن به دعا، راز و نیاز و مناجات آکنده است، به راحتی می‌توان از رحمت بی‌پایان الهی بهره برده و برای آخرت ذخیره‌ای ارزشمند اندوخت.
وی تصریح کرد: در این ماه مؤمنان فرصت پیدا می‌کنند تا با نزدیکی بیشتر به درگاه الهی دعا و مناجات کرده و طلب غفران و رحمت الهی کنند که جامعه ما امروز به شدت به چنین فضای معنوی و ارزشی نیاز دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: این ماه پرنعمت الهی را باید پاس داشته و قدر آن را بدانیم که آغازین روز آن با ولادت امام محمد باقر به زیبایی زینت پیدا کرده و قطعاً مؤمنان از فضیلت این ماه به ویژه اول، نیمه ماه رجب و آخر این ماه برای روزه‌داری و اعمال معنوی دیگر استفاده خواهند کرد.
حجت‌الاسلام ستوده افزود: در این ماه ۱۳ تا ۱۵ رجب به عنوان ایام‌البیض و اعتکاف نامگذاری شده که از این فرصت نیز می‌توان به شایستگی برای خودسازی بیشتر استفاده کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در روایات و احادیث به کرات آمده که روزه‌داری در این ماه زمینه بخشودگی گناهان را فراهم کرده و به مؤمنان مژده داده شده که روزه‌داری و انجام دعا و نیایش در این ماه گناهان انسان‌ها را مانند برگ درختان به زمین می‌ریزد.
حجت‌الاسلام ستوده اضافه کرد: مؤمنان باید این ماه عزیز را غنیمت شمرده و در ۲ ماه شعبان و رمضان نیز با اعمال نیک و شایسته بیش از گذشته خود را به درگاه الهی نزدیک‌تر کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل بیان کرد: در کنار روزه‌داری و اعمال توصیه شده، خواندن دعا و نیایش با فضیلت بسیار زیاد در این ماه توصیه شده که انتظار می‌رود در مساجد، امامزاده‌ها و بقاع متبرکه شاهد برگزاری آئین‌های بزرگداشتی در ایام ماه رجب باشیم.