خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انگلیس 5 فرد و 2 نهاد ایرانی را تحریم کرد- اخبار اروپا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 03 بهمن 1401 - 16:51
دولت انگلیس در ادامه رویکرد مداخله جویانه غرب در امور داخلی ایران و تلاش برای تنفس مصنوعی به اغتشاشگران، تحریم های جدیدی را به بهانه مسائل حقوق بشری علیه ایران وضع کرد.
معاون،كشور،ايران،اكبري،بريتانيا،دادستان،اعدام،بسيج

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم و به نقل از یورونیوز، وزارت خارجه انگلیس، تحریم‌های بیشتری را علیه مقامات ایران از جمله احمد فاضلیان معاون دادستان کل کشور اعلام کرد.
وزارت خارجه بریتانیا مدعی شده است این تحریم‌ها در کنار تحریم‌های اتحادیه اروپا و آمریکا نشاندهنده یکپارچگی جامعه بین‌الملل در محکوم کردن اقدامات حقوق بشری ایران است که اعمال می‌شوند.
وزارت خارجه بریتانیا همچنین به اعدام علیرضا اکبری جاسوس انگلیسی هم اشاره کرده و گفته که تحریم احمد فاضلیان معاون دادستان کل کشور ایران به دلیل نقش او در اعدام اکبری است.
علاوه بر معاون دادستان کل کشور، نام‌ها سالار آبنوش، معاون سابق عملیات بسیج، کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش، حسین نجات، جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله سپاه و قاسم رضایی جانشین فرمانده ناجا به چشم می‌خورد.
بریتانیا همچنین بنیاد تعاون بسیج و نیروی مقاومت بسیج را تحریم کرده است.
قوه قضاییه ایران هفته گذشته اعلام کرد که حکم علیرضا اکبری، فرزند علی دارای تابعیت مضاعف ایرانی ـ انگلیسی که به‌اتهام افساد فی‌الارض و اقدام گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور از طریق جاسوسی برای دستگاه اطلاعاتی دولت انگلیس به‌ازای دریافت دستمزد به‌مبالغ 1.805.000 یورو، 265.000 پوند انگلیس و 50.000 دلار آمریکا به مجازات اعدام محکوم شده بود، اجرا شد.
انتهای پیام/