خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موضع گیری حزب الله درباره انتخاب رئیس جمهور لبنان

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 03 بهمن 1401 - 15:23
رئیس هیئت شرعی حزب الله لبنان به ویژگی رئیس جمهور جدید این کشور اشاره کرد.
لبنان،رئيس،تعدي،تاكيد،مسجدالاقصي،هيئت،شرعي

به گزارش مشرق، شیخ محمد یزبک رئیس هیئت شرعی حزب الله لبنان به موضع گیری درباره انتخاب رئیس جمهور لبنان پرداخت.
وی افزود: رئیس جمهور جدید لبنان با عامل وحدت و همگرایی باشد و بر استقلال لبنان و پاسداری از مرزهای آن اهتمام داشته باشد و بازیچه دست هیچ طرف خارجی و هیچ سفارتخانه ای نباشد.
شیخ یزبک در ادامه از مسجدالاقصی و فلسطین به عنوان آرمان اساسی امت اسلامی نام برد و بر ضرورت پاکسازی مسجدالاقصی از لوث اشغالگران صهیونیست تاکید کرد.
رئیس هیئت شرعی حزب الله لبنان در ادامه هرگونه تعدی به مقدسات مانند قرآن و شخصیت های اسلامی مانند پیامبر اکرم و اهل بیت ایشان و صحابه و مراجع دینی را به مثابه تعدی به اسلام دانست.
وی تاکید کرد: متاسفانه پس از اینکه شاهد هتاکی هایی در فرانسه بودیم در سوئد با مجوز مقامات سوئدی قرآن را سوزاندند و این تعدی به کرامت همه مسلمانان در جهان است و نفرت را تشدید می کند.
یزبک بر ضرورت مقابله با تحرکات دشمنان اسلام تاکید کرد.