خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میلان آماده خرید بازیکن یاغی رُم شد- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 03 بهمن 1401 - 14:57
در حالی که از تاتنهام به عنوان مشتری اصلی هافبک ایتالیایی تیم فوتبال رم نام برده می شد، اکنون میلان هم قصد دارد شانس خود را برای جذب این بازیکن امتحان کند.
تيم،خريد،ميلان،رم،جذب،بازي،تاتنهام،سهميه

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت کالچومرکاتو؛ باشگاه میلان آماده ارائه پیشنهادی رسمی برای خرید نیکولو زانیو از تیم رُم است.
زانیولو پس از امتناع از حضور در بازی اخیر جالوروسی برابر اسپتزیا در لیست سیاه ژوزه مورینیو قرار گرفته است و به نظر نمی‌رسد که دیگر شانسی برای بازی در این تیم داشته باشد.
تا الان از تاتنهام به عنوان اصلی‌ترین مشتری زانیولوی 23 ساله یاد می‌شد اما میلانی‌ها هم اکنون به فکر جذب بازیکنی افتاده‌اند که 18 ماه دیگر با رم قرارداد دارد.
زانیولو نه تنها از از میزان حقوق و مزایایش در رم بلکه از روابطش با هواداران این تیم راضی نیست و به همین دلیل از مدت‌ها پیش سعی در جدایی از گرگ‌ها داشت و وقتی به این نتیجه رسید که با حرف نمی‌تواند خواسته‌اش را پیش ببرد، به صورت عملی اعتراضش را نشان داد و به جای همراهی تیم در سفر به پیزا برای بازی برابر اسپتزیا، پس از تمرینات مستقیماً به منزلش رفت.
جذب زانیولو برای میلان نسبت به تاتنهام یک ارزش افزود دارد و آن استفاده نشدن سهمیه بازیکنان خارجی تیم برای خرید جدید است.
پیشنهادی که تاتنهامی‌ها به رم برای جذب زانیولو داده‌اند، عقد قراردادی قرضی با بند خرید اجباری مشروط به رسیدن تعداد بازی‌های بازیکن به عددی مشخص و کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا است.
ظاهراً پیشنهاد میلان چیزی مشابه پیشنهاد تاتنهامی‌ها است با این تفاوت که رقم خرید قطعی آنها مشخص و 22 میلیون یورو است.
جالوروسی اما امید دارد که از محل فروش بازیکن یاغی‌اش حداقل 30 میلیون یورو دست آورد.
انتهای پیام/