خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خلیج‌فارس از فردا متلاطم می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 03 بهمن 1401 - 12:20
بوشهر- کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: از اواخر وقت سه‌شنبه تا پایان هفته، با افزایش سرعت بادهای جنوبی روی دریا، بخش‌های مرکزی و جنوبی خلیج فارس طی ساعاتی متلاطم خواهد بود.
جنوبي،مركزي،ساعات،باران،استان،غالباً

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که با فعالیت سامانه بارشی، با افزایش پوشش ابر، در برخی ساعات، وقوع بارش‌های پراکنده باران و گاهی رگبار پراکنده باران و رعدوبرق، غالباً در مناطق جنوبی و مرکزی استان تا اواخر وقت پنجشنبه پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: از اواخر وقت سه‌شنبه تا پایان هفته، با افزایش سرعت بادهای جنوبی روی دریا، بخش‌های مرکزی و جنوبی خلیج فارس طی ساعاتی متلاطم خواهد بود.
وی گفت: طی ساعات آینده آسمان استان صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و در برخی مناطق مه صبحگاهی و طی امروز و فردا در برخی نقاط غالباً نواحی جنوبی و مرکزی، گاهی بارش پراکنده باران و رگبار باران و رعدوبرق پیش بینی می‌شود.
وی گفت: جهت وزش باد متغیر، غالباً شمال غربی تا جنوب غربی گاهی جنوب شرقی، با سرعت ۱۰ تا ۲۸ گاهی تا ۳۴ کیلومتر در ساعت و در نواحی جنوبی و فراساحل مرکزی، در برخی ساعات ۱۴ تا ۳۴ گاهی تا ۴۲ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر تصریح کرد: ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ گاهی تا ۱۲۰ سانتی متر و در سواحل جنوبی و فراساحل مرکزی در برخی ساعات ۶۰ تا ۱۲۰ سانتی متر خواهد بود.