خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرضه دنا، پژو۲۰۷ و شاهین در بورس مجاز نیست

مشرق | اقتصادی | دوشنبه، 03 بهمن 1401 - 11:44
طبق نامه شورای رقابت به رئیس سازمان بورس، تعدادی از خودروهای عرضه شده در بورس کالا، جزو کالاهای تولید انحصاری است و باید به سیستم قرعه‌کشی خودرو بازگردد.
بورس،خودرو،خودروهاي،انحصاري،كالا

به گزارش مشرق، یکی از موضوعاتی که در ماه‌های گذشته مورد تاکید بسیاری از کارشناسان اقتصادی قرار گرفته است، به مساله عرضه خودرو در بورس باز می‌گردد.
از مرداد سال جاری بورس میزبان خودروهای داخلی بوده است و در آینده نزدیک نیز خودروهای وارداتی وارد تالار خودرو بورس کالا خواهد شد.
اما یکی از اصلی ترین ارگان هایی که مخالف فروش خودرو در بورس است، شورای رقابت است.
این شورا با استدلال اینکه تولید خودرو در کشور انحصاری است و طبق قانون باید از کارخانه و به قیمتی که این شورا تعیین می‌کند، به فروش برسد، مخالف عرضه خودرو در بورس بوده است.
به تازگی شورای رقابت در نامه ای به سازمان بورس خودروهای دنا، پژو ۲۰۷ و شاهین را انحصاری دانسته و اعلام کرده است باید از بورس کالا خارج شود.
اما خودروهای هایما و تارا، انحصاری نبوده و همچنان می توانند در بورس کالا عرضه شوند.
به نظر می رسد شورای رقابت همچنان موافق برگزاری قرعه‌کشی خودرو و نرخ‌گذاری دستوری در کشور است‌.