خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش پرسپولیسی‌ها برای بازگشت بیرانوند، همتی و مصلح قبل از دیدار مقابل سپاهان

فارس | ورزشی | جمعه، 03 خرداد 1398 - 20:27
تیم پزشکی پرسپولیس قبل از رویارویی با سپاهان در تلاش هستند تا نفرات مصدوم به ترکیب برگردند.
پرسپوليس،تمرينات،تلاش،بيرانوند،فيزيوتراپي،پزشك

تیم پزشکی پرسپولیس قبل از رویارویی با سپاهان در تلاش هستند تا نفرات مصدوم به ترکیب برگردند.
تلاش پرسپولیسی‌ها برای بازگشت بیرانوند، همتی و مصلح قبل از دیدار مقابل سپاهان
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، علیرضا حقیقت پزشک تیم فوتبال پرسپولیس در گفت‌وگوی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: در حال حاضر سه بازیکن مصدوم داریم که تلاش می‌کینم هر چه سریع‌تر به تمرینات گروهی بازگردند.
وی در خصوص آخرین وضعیت علیرضا بیرانوند گفت: علیرضا با پیچیدگی شدید مچ پا مواجه شده است و سعی می‌کنیم هر چه سریع‌تر به تمرینات گروهی برگردد.
پزشک پرسپولیس در ادامه تصریح کرد: بیرانوند در حال حاضر فیزیوتراپی می‌کند و از امروز راه رفتن دور زمین را در دستور کار دارد.
امیدواریم با شناختی که از او داریم و تلاش و نظر خودش، بتواند هر چه زودتر به تمرینات گروهی بازگردد.
ضمن اینکه کادر پزشکی نیز بسیار اصرار دارد که موضوع محقق شود.
حقیقت در مورد وضعیت آدام همتی نیز خاطرنشان کرد: آدام مشکل درد از ناحیه زانو داشت که فیزیوتراپی و تمرینات تقویت عضلات زانو را انجام می‌دهد.
پزشک پرسپولیس همچنین در خصوص وضعیت شایان مصلح نیز عنوان کرد: شایان با کشیدگی شدید همسترینگ مواجه شده و او هم فیزیوتراپی و تقویت عضلات همستریگ را در برنامه دارد.
انتهای پیام/ر