خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آب به "بختگان" نیمه جان می رسد!- اخبار محیط زیست - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 29 دی 1401 - 14:23
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس گفت: در حال حاضر دریچه سد درود زن مرودشت باز شده و حق آبه زیست محیطی به سمت تالاب روان شده است. حدوداً 7 یا 8 روز طول می کشد تا آب به تالاب بختگان برسد.
تالاب،زيست،درياچه،فارس،محيط،آب،استان

عطا پورشیرزاد؛ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آبگیری تالاب بختگان اظهار کرد: در حال حاضر دریچه سد درود زن مرودشت باز شده و حق‌آبه زیست محیطی به سمت تالاب روان شده است.
حدوداً 7 یا 8 روز طول می‌کشد تا آب به تالاب برسد.
وی ادامه داد: آبی که رهاسازی شده مختص حق‌آبه محیط زیست است و در مسیر کنترل می‌شود تا برداشت آبی صورت نگیرد؛ مردم هم همکاری می‌کنند تا آب مستقیماً به این تالاب تشنه برسد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس گفت: حق‌آبه زیست محیطی تالاب در فصل خشکسالی 700 میلیون مترمکعب است اما آب رهاسازی شده با توجه به نیاز آب شرب و ذخیره دریاچه سد است لذا مقدار آبی که به تالاب می‌رسد، حدوداً 100 میلیون مترمکعب در نظر گرفته شده است.
به گزارش تسنیم؛ تالاب و دریاچه بختگان، بزرگترین دریاچه استان فارس در سال‌های پرآب زیستگاه زمستانه پرندگانی مانند فلامینگو، درنا، کبوتر دریایی، آب‌چلیک، مرغابی و غاز است که از روسیه و دشت‌های سیبری به ایران مهاجرت می‌کنند.
این دریاچه که در فاصله 220 کیلومتری شرق شیراز در استان فارس قرار دارد، در حفظ بوم‌ساختار و محیط زیست شهرستان‌های اطراف نیز تأثیر به‌سزایی دارد.
انتهای پیام/