خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۸ میلیارد ریال برای سالن آمفی تئاتر دهلران اختصاص یافت

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 28 دی 1401 - 08:35
ایلام-نماینده مردم حوزه جنوبی ایلام در مجلس گفت: ۳۸ میلیارد ریال برای سالن آمفی تئاتر دهلران اختصاص یافته است.
۳۸ میلیارد ریال برای سالن آمفی تئاتر دهلران اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد علیزاده عصر سه شنبه در دیدار با انجمن کتابخانه های دهلران اظهار کرد: ۳۸ میلیارد ریال از محل مسئولیت‌های اجتماعی نفت جهت تکمیل سالن آمفی تئاتر مجتمع ارشاد اسلامی دهلران در نظرگرفته شده است.
وی اظهارداشت: با توجه به تأخیر در تأمین اعتبار برای سالن آمفی تئاتر آن از اصحاب فرهنگ و هنر و قلم عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم با رفع این مشکل به بخشی از مطالبات جامعه فرهنگ و هنر شهرستان رسیدگی شود.
لطیف فرماندار ویژه شهرستان دهلران در این جلسه تأکید کرد: توسعه فرهنگ مطالعه ضرورتی انکارناپذیر است و همه اعضا باید به رسالت خود در حوزه توسعه فرهنگ مطالعه و اجرای مصوبات همت کنند.
مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان نیز گفت: کمک به تهیه کتاب برای کتابخانه‌ها از مهمترین درخواست‌های مردم در نقاط مختلف استان است.
سمیه حیدری، توسعه کتابخانه‌های عمومی دهلران را از دیگر مطالبات برشمرد و افزود: دهلران از شهرستان‌های برتر در حوزه کتابخانه‌های عمومی است.