خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش کنعانی به مرگ یک معلم سیاه پوست آمریکایی به دست پلیس- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 27 دی 1401 - 21:22
سخنگوی وزارت خارجه به مرگ فجیع معلم سیاهپوست به دست پلیس آمریکا آن هم مقارن با روز «مارتین لوترکینگ» رهبر جنبش حقوق مدنی آمریکایی های آفریقایی تبار واکنش نشان داد.
حقوق،لوتركينگ،پوستان،مارتين

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در توئیتی نوشت: مرگ فجیع «کینان اندرسون» معلم 31 ساله سیاهپوست آمریکایی به دست پلیس آمریکا مقارن با روز «مارتین لوترکینگ» رهبر جنبش حقوق مدنی آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار، نشان می‌دهد که با گذشت بیش از 5 دهه از ترور مارتین لوترکینگ، هنوز هم رویاهای او در برخورداری سیاهان آمریکا از حقوق مدنی برابر با سفید پوستان تحقق نیافته و همچنان رنگین پوستان در معرض تضییع شدید حقوق اولیه انسانی و برخوردهای نژادپرستانه قرار دارند.
انتهای پیام/