خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش سوزی کارخانه ای در شهر«حیفا» فلسطین اشغالی- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 27 دی 1401 - 15:33
آتش سوزی در منطقه «هدرا» در نزدیکی شهر حیفا در سرزمین اشغالی یک کارخانه تولید لاستیک را به نابودی کشاند.
كارخانه،توليد،لاستيك،شهر،آليانس،سوزي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، وقوع حریق در کارخانه تولید لاستیک آلیانس در شهر «هدرا» در نزدیکی شهر «حیفا» سبب نابودی خط تولید لاستیک این کارخانه شد.
برآوردهای اولیه حاکی از نابودی 70 درصد ظرفیت خط تولید این کارخانه در جریان آتش سوزی اخیر است.
این در حالی است که رسانه‌های محلی و رسمی رژیم صهیونیستی با بایکوت خبری این حادثه مشکوک از انتشار هرگونه جزئیات در رابطه با این واقعه خودداری کردند.
شرکت صنایع آلیانس هدرا در سرزمین اشغالی از زیرمجموعه‌های شرکت یوکوهامای ژاپن است که حدود 500 کارمند را در قالب مرکز تحقیق و توسعه و کارخانه تولید لاستیک استخدام و جذب کرده است.
در روزهای اخیر گزارش‌هایی نیز از وقوع یک آتش سوزی گسترده در یک کارخانه تولید رنگ و مصالح ساختمانی در شهر بت یام در نزدیکی تل آویو منتشر شده بود.
انتهای پیام/