خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۱۰ هزار موتورسیکلت در گلستان تردد می کنند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 27 دی 1401 - 09:02
گرگان - رئیس پلیس راهور گلستان گفت: براساس آخرین برآوردها تعداد ۱۸۰ هزار دستگاه موتورسیکلت دارای پلاک و ۳۰ هزار موتور سیکلت فاقد پلاک در معابر و جاده‌های گلستان در حال تردد هستند.
درصد،تصادفات،بسطامي،موتورسيكلت،گلستان،راهور

سرهنگ عباس مهاجر بسطامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: موتورسیکلت‌ها و موتور سیکلت سواران یکی از معضلات اصلی استان گلستان در تصادفات و سوانح رانندگی هستند.
رئیس پلیس راهور گلستان افزود: ۱۸۰ هزار موتورسیکلت پلاک‌دار در استان تردد می‌کنند و پیش‌بینی می‌کنیم ۳۰ هزار موتورسیکلت هم فاقد پلاک باشند.
بسطامی بیان کرد: موتورسیکلت به وسیله‌ای برای حرکات و کارهای خطرناک و نمایشی تبدیل شده و از سوی دیگر عده‌ای متخلف و خلافکار برای اجرای مقاصد شوم خود همچون سرقت و مزاحمت از آن استفاده می‌کنند.
وی اضافه کرد: ۸۰ درصد افرادی که در تصادفات درون‌شهری جان خود را از دست می‌دهند، موتورسیکلت‌سواران و عابران پیاده هستند.
رئیس پلیس راهور گلستان تاکید کرد: با توجه به تراکم جمعیتی بالا و افزایش موتور سیکلت خودروها اگر عوامل رانندگی قانونمند شوند تصادفات فوتی و جرحی کاهش خواهد یافت.
بسطامی اضافه کرد: مجروحان تصادفات درون شهری را ۱۹ درصد راننده و سرنشین خودرو، ۵۱ درصد راکبان و ترک‌نشینان موتورسیکلت‌ها، ۲۸ درصد عابران پیاده و ۲ درصد را دوچرخه‌سواران تشکیل می‌دهند.