خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری و هلاکت سارقان مسلح در شهرستان شوش

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 26 دی 1401 - 17:45
فرمانده انتظامی شهرستان شوش گفت: سارقان مسلح در درگیری با مأموران انتظامی این شهرستان به هلاکت رسیدند.
سارقان،شوش،شهرستان،پليس،انتظامي،هلاكت،سرهنگ،ياري

به گزارش مشرق، سرهنگ روح‌الله یاری زاده اظهار کرد: پس از سرقت‌های مسلحانه جاده‌ای در مسیر ترانزیتی اهواز – شوش – اندیمشک، موضوع دستگیری این سارقان به‌صورت ویژه در دستور کار نیروی انتظامی شهرستان شوش قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان شوش گفت: پس از شناسایی سارقان نیز محل‌های متعددی از آنان رصد شده که آنها برای مدتی در بیشه‌زارها و جنگل‌های شهرستان شوش و کرخه مخفی شده بودند.
وی با اشاره به اینکه صبح امروز دوشنبه با تلاش نیروی‌های پلیس آگاهی و اطلاعات شهرستان شوش محل تردد سارقان شناسایی شد، افزود: سارقان به‌محض مشاهده مأموران قصد متواری شدن از محل را داشتند که بلافاصله با هوشیاری و سرعت عمل مأموران یک نفر از سارقان در محل به هلاکت می‌رسد.
سرهنگ یاری زاده ادامه داد: دو سارق دیگر در حین فرار مورد اصابت گلوله پلیس قرار می‌گیرند که یکی از آنها دستگیر و سارق دیگر اقدام به سرقت خودروی شهروندی را کرده که پس از چند کیلومتر تعقیب و گریز از سوی پلیس دستگیر می‌شود.
فرمانده انتظامی شهرستان شوش بیان کرد: یکی از سارقان که در حین فرار زخمی شده بود پس از انتقال به بیمارستان نظام مافی به دلیل شدت جراحات به هلاکت رسید.
سرهنگ یاری زاده اظهار کرد: سه سارقان مسلح که در روز جاری از سوی پلیس آگاهی و پلیس اطلاعات شهرستان شوش دستگیر و به هلاکت رسیدند از سارقان سابقه‌دار بوده که مدت‌ها باعث شده بود در محور اهواز به اندیمشک سرقت مسلحانه داشته و اقدام به ناامنی و شرارت کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان شوش گفت: از این سارقان مسلح جاده‌ای، ۲ سلاح جنگی با پنج تیغه خشاب، هفت گوشی تلفن همراه و خودروهای مسروقه کشف شد.