برنامه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اعلام شد
دبیر ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: یکی از شعارهای ما اطلاعرسانی از طریق مساجد است. معتقدیم هر مسجد میتواند رسانه باشد و طرح شاخص هر مسجد یک خبرنگار را داریم که در دل مساجد اخبار و اطلاعاتی را که احساس میکنیم خوب است و میتوانیم آن را با سایرین به مشارکت بگذاریم از طریق این خبرنگاران منتشر کنیم؛ بر همین اساس ۱۶۰۰ خبرنگار را تربیت میکنیم و در برخی از استانها به دلیل گستردگی آنها چند مرکز و چند مسجد را مد نظر داریم.

دبیر ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: یکی از شعارهای ما اطلاعرسانی از طریق مساجد است.
معتقدیم هر مسجد میتواند رسانه باشد و طرح شاخص هر مسجد یک خبرنگار را داریم که در دل مساجد اخبار و اطلاعاتی را که احساس میکنیم خوب است و میتوانیم آن را با سایرین به مشارکت بگذاریم از طریق این خبرنگاران منتشر کنیم؛ بر همین اساس ۱۶۰۰ خبرنگار را تربیت میکنیم و در برخی از استانها به دلیل گستردگی آنها چند مرکز و چند مسجد را مد نظر داریم.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین حبیبرضا ارزانی صبح امروز دوشنبه در نشستی خبری در سالن جلسات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شعار دیگر ما شفافسازی است و بر همین اساس سامانهی جامع آمار و اطلاعات را به نام «سجای بچههای مسجد» را از ابتدای سال ۹۷ راهاندازی کردهایم و تاکنون ۲۲ هزار و ۹۶۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد فعالیت خود را در این سامانه ثبت کردهاند و طبق گزارشات و بر اساس آماری که داریم تا پایان سال به حدود ۲۵ هزار کانون میرسد.
همچنین یک میلیون و ۵۵۶ هزار و ۹۵۱ نفر از اعضای این کانون نیز در این سامانه ثبتنام کردهاند و کلیه فعالیتها در پورتال جامع مسجد ثبت خواهد شد.
همچنین افتتاحیه ۶۴۰ کانون فرهنگی هنری مساجد را نیز تا پایان سال در دستور کار قرار دادهایم و درصدد این هستیم که کانونها از جهت کیفیسازی و کمیتسازی پیشرفت داشته باشند.
ارزانی اظهار کرد: شعار دیگر ما هنر در خدمت قرآن است.
بر همین اساس سیزدهمین جشنواره قرآنی «مد هامتان» را با این شعار و رویکرد آغاز کردهایم و مرحله استانی آن از آذر ماه آغاز و تا پایان بهمن ۹۷ برای ثبت نام علاقهمندان ادامه دارد.
شرکت کنندگان در این جشنواره را به دو رده سنی ۷ تا ۱۶ سال و ۱۶ تا ۳۰ سال تقسیم کردهایم.
تلفیق هنر و قرآن وظیفهی ما است و ما درصدد انجام این وظیفه هستیم و تاکنون ۳۲ هزار و ۶۰۰ نفر در سامانه ثبت نام کردهاند.
ارزانی ادامه داد: شعار دیگر ما نغمههای آسمانی توسط آسمانیها است که بر همین اساس سرود چهل ساله بچههای مسجد را تعریف کردهایم.
ما معتقدیم مسجد برای خداست و بچهها نیز در این مساجد در راه خدا حرکت میکنند.
این سرودها با حضور ۴۰ هزار نفر از بچههای مسجدی در ۴۰۰ نقطه کشور برگزار میشود.
در هر استان در مرکزیتی که برای استان مهم است این سرودها اجرا میشود مثلاً در تهران در مرقد امام خمینی (ره)، در مشهد در حرم امام رضا (ع) و در اصفهان، میدان امام (ره) برگزار میشود و سن افراد را از ۷ سال تا ۴۰ سال قرار دادهایم چرا که معتقدیم تمام اینها بچههای مساجد هستند و مفاهیم شعرها برگرفته از استقلال و عظمت و و علم و توسعه ایران است.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نقشپذیری برای نقش آفرینی شعار دیگر ما محسوب میشود بر همین اساس ۴۰ تئاتر را در قالب مشارکت ۴۰ مسجد با همکاری حوزهی هنری در دستور کار قرار دادهایم.
شعار بعدی ما شکلگیری تمدن نوین اسلامی با کتابخوانی است.
بر همین اساس ۷۳۱۰ کتابخانه مخزن دار و ۶۱۳۹ هزار کتابخانه قفسه باز را داریم که ۶۵۹۹ نفر در این کتاب خانهها مشغول فعالیت هستند.
همچنین «طرح شنبههای با کتاب» را در ۲۰۰ مسجد آغاز کردهایم و هر کتابی که مردم بیشتر آن را میپسندند و میتواند ارزشمند باشد از طریق ائمه جماعات برای مردم پس از اقامه نماز معرفی میکنیم.
این کتابها فقط کتابهای دینی نیستند و حدود ۴۰ کامیون کتاب را به اقصی نقاط کشور ارسال کردهایم و ۱۸ اسفند ماه نیز ارسال کتابها را در دستور کار داریم.
وی گفت: شعار دیگر ما تحکیم بنیان خانوادهها با محوریت مسجد است.
این جز طرحهایی است که با همکاری وزارت کشور آن را انجام میدهیم و درصدد هستیم در این طرح که در فاز اول ۵ شهرستان را انتخاب کردهایم تلفیقی از مشاوره مدرن و سنتی را داشته باشیم و در حدود ۸۰ سفیر را در ۱۰ مسجد فعال کردهایم.
حدود ۲۰ هزار نفر را در این طرح تحت پوشش قرار دادهایم و بیشتر جنبه پیشگیری را در این طرح بر عهده داریم.
ارزانی یادآور شد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد برای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیش از ۴۰ هزار برنامه در قالب جشنها، مراسمهای خاص بصیرتافزایی، برنامههای ویژه هنری، فرهنگی، قرآنی، و معارفی را در سطح کانونها اجرا میکند.
انتهای پیام