خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار فرمانده سپاه مازندران با جمعی از مدال آوران کشتی جهان + تصاویر- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 26 دی 1401 - 11:23
فرمانده سپاه کربلا مازندران با جمعی از مدال آوران کشتی جهان در مازندران دیدار کرد.
كشتي،زارع،اميرحسين،مدال،قهرماني،مسابقات،جهان،پهلوانان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سردار سیاوش مسلمی ‌‌با امیرحسین زارع، علی سوادکوهی، امیرحسین حسینی و رضا اطری دیدار، گفتگو و از زحمات آنان تقدیر و تشکر کرد.
وی در این دیدار اظهار داشت: ورزشکاران دارای مدال زیادی داریم اما پهلوانان کشتی مازندران متفاوت هستند چرا که با خصوصیات اخلاقی خاص مردم حامی آنها هستند.
فرمانده سپاه استان مازندران به روش و منش پهلوانی در پهلوانان کشتی اشاره کرد و خطاب به امیرحسین زارع یادآور شد: بسیاری از نام‌آوران با رشد و به دست آوردن جایگاه ملیت خود را هم فراموش کردند اما مدال‌آوران کشتی با گسترش فرهنگ پهلوانی نقش اساسی در شاداب‌سازی جامعه دارند.
‌وی با بیان اینکه قهرمانان، مردم را ‌‌امیدوار می‌کنند خاطرنشان کرد: این اقدام پهلوانان مصداق جهاد به شمار می‌آید.
به گزارش تسنیم، امیرحسین زارع (زادهٔ 27 دی 1379) در دستهٔ فوق سنگین‌وزن کشتی آزاد است.
او برندهٔ مدال برنز المپیک2020توکیو، قهرمان مسابقات قهرمانی کشتی جهان در سال 2021و قهرمان مسابقات قهرمانی زیر23 سال جهان در سال 2019 است.
زارع با قهرمانی جهان در اسلو پس از 32 سال توانست مدال طلا را در دسته فوق سنگین کشتی آزاد برای ایران کسب کند.
رضا اطری نقارچی.
نیز(زادهٔ 17 مرداد 1373)کشتی گیر در دسته‌های 57 و 61 کیلوگرم کشتی آزاد است.
او نایب‌قهرمان مسابقات قهرمانی کشتی جهان در سال 2022، برندهٔ مدال برنز بازی های آسیایی 2018و نیز قهرمان مسابقات کشتی آسیا در 2019 است.
انتهای پیام/.