خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت ۱۸۰ کارگاه مصنوعات چرمی در استان همدان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 26 دی 1401 - 10:18
همدان- معاون صنایع دستی استان همدان گفت: تعداد ۱۸۰ کارگاه مصنوعات چرم در استان همدان درحال فعالیت هستند و یک هزار و ۲۰۰ نفر در این رشته مشغول به کار هستند.
چرم،همدان،حوزه،استان،هنرمندان،برندهاي

محمدرضا خلجی درگفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه باتوجه به اینکه یکی از شاخصه‌های شهر همدان در بحث صنایع دستی صنعت چرم سازی است، افزود: زمانی همدان به شهر دباغ خانه‌ها مشهور بوده است.
وی تصریح کرد: از جمله عاملی که باعث شد چرم همدان دیده نشود، می‌توان به عدم استقبال هنرمندان در حوزه برندسازی چرم اشاره کرد.
معاون میراث فرهنگی استان همدان با بیان اینکه بازار چرم حوزه بسیار خوبی است و بسیاری از هنرمندان چرم همدان با برندهای چرم دیگر نقاط کشور در حال فعالیت هستند، یادآور شد: با توجه به برگزاری نشستی که درحوزه برند سازی با هنرمندان این حوزه داشته ایم، مقرر شد تا تمام تلاش خود را در حوزه برندسازی برای هنرمندان چرم انجام داده و وارد این حوزه شویم.
خلجی با اشاره به اینکه تعداد ۱۸۰ کارگاه مصنوعات چرم در استان همدان درحال فعالیت هستند و یک هزار و ۲۰۰ نفر در این رشته مشغول به کار هستند، خاطرنشان کرد: برندهای چرم خوبی در استان همدان وجود دارد ولی باید در این حوزه بیشتر کار شود.
این مقام مسئول در ادامه گفتگو با بیان اینکه صنعت چرم همدان سابقه درخشانی دارد، خاطرنشان کرد: رونق صادرات در این حوزه می‌تواند علاوه بر افزایش انگیزه تولیدکنندگان، زمینه ساز رونق اقتصادی در استان همدان شود.
معاون میراث فرهنگی استان همدان در پایان گفت: این محصول در کردستان عراق، ارمنستان، پاکستان، ترکیه و امارات بازار خوبی را جذب کرده است.