خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استخراج روزانه ۲۷ میلیون متر مکعب گاز از مخازن سراجه قم و شوریجه

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 دی 1401 - 19:23
قم- مدیر عامل شرکت نفت مناطق مرکزی کشور از استخراج روزانه ۲۷ میلیون متر مکعب گاز از مخازن سراجه قم و شوریجه سرخس خبر داد.
گاز،توليد،مناطق،كشور،شمال،سراجه

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی حیدری بعد از ظهر یکشنبه در حاشیه بازدید از مخازن گاز سراجه قم اظهار داشت: روزانه ۲۷ میلیون متر مکعب گاز از مخازن سراجه قم و شوریجه سرخس استخراج می‌شود این میزان حداکثر ظرفیت تولید در این مخازن است.
حیدری ادامه داد: این میزان تولید گاز معادل تولید روزانه یکی از فازهای گاز پارس جنوبی است که مصرف روزانه گاز سه استان کشور را تأمین می‌کند.
مدیر عامل شرکت نفت مناطق مرکزی کشور عنوان داشت: در پی برودت هوا و افزایش مصرف گاز در کشور به خصوص در مناطق شمال و شمال شرقی، تلاش می‌شود تا تولید روزانه گاز در مناطق مرکزی افزایش یابد.
وی تاکید کرد: در راستای افزایش تولید گاز در این مناطق، باید موارد ایمنی در روند تولید گاز نیز مورد توجه باشد.
مدیر عامل شرکت نفت مناطق مرکزی کشور ابراز داشت: در طی ۸ ماه فصول گرم سال، گازهای استخراج شده در مخزن طبیعی گاز سراجه قم ذخیره می‌شود تا در فصل سرد به مصرف استان‌های تهران، استان‌های شمال و شمال شرق کشور برسد.