خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری جشن بزرگ مادر و دختری در شهر بافق

مهر | اقتصادی، بازار | یکشنبه، 25 دی 1401 - 17:16
به مناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمه(س) و بزرگداشت مقام مادر و روز زن مراسم جشن بزرگ" مادر و دختری" در سالن تختی بافق برگزار شد.
جشن،بافق،بانوي،سنگ،آهن،شهرستان،روابط

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی شرکت، سید منصور میرعلمی، مدیر روابط عمومی شرکت سنگ آهن مرکزی درباره برگزاری این جشن گفت: به مناسبت میلاد بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) جشن بزرگی با عنوان" جشن مادر و دختری" به همت همکاران روابط عمومی و باشگاه فرهنگی ورزشی سنگ آهن و همچنین همکاری کانون دانش آموختگان و قرارگاه شهید ابراهیم هادی برگزار شد.
وی افزود: اجرای طنز، مسابقه دختر و مادری، سرود و گفتگو با "ارنابینتی باکو " بانوی تازه مسلمان شده اندونزی و اجرای زنده خواننده محبوب کشوری علی اکبر قلیچ از جمله برنامه‌های این جشن بود.
گفتنی است در این جشن که با استقبال بیش از ۲ هزار نفر از مادران و دختران شهرستان بافق همراه بود برخی از مسئولان شهرستان بافق نیز حضور داشتند.