خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امحای 370 قلم دارو مکشوفه در مرزبانی/ کشف 2000 لیتر مشروبات الکلی در چابهار- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 25 دی 1401 - 16:56
رئیس اداره امنیت اقتصادی فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از امحای محموله دارو مکشوفه توسط هنگ های مرزی در مرزهای استان خبر داد.
چابهار،درياباني،مشروبات،الكلي،قضائي،پايگاه،كشف،مقام

سرگرد حسن کریم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، در زاهدان از امحای انواع دارو مکشوفه در هماهنگی‌های به عمل آمده با مقام قضائی و با حضور نماینده مقام قضائی استان، نمایندگان عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات خبر داد.
رئیس اداره امنیت اقتصادی فرماندهی مرزبانی استان سیستان و بلوچستان تعداد داروی امحاء شده را بیش از370 هزار قلم اعلام کرد و افزود: این داروها در عملیات منسجم توسط مرزبانان هنگ‌های تابعه استان کشف و ضبط شده بود.
کشف بیش از 2000 لیتر مشروبات الکلی در چابهار
سرهنگ احمد یاری‌ بندانی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در چابهار، اظهار داشت: دریابانان پایگاه دریابانی چابهار با اشراف اطلاعاتی در سطح حوزه استحفاظی از فعالیت باند تهیه و توزیع مشروبات الکلی در منطقه مرزی دریایی "پزم" کنارک مطلع شدند و برای دستگیری آنها، بلافاصله تمهیدات لازم را به کار گرفتند.
فرمانده پایگاه دریابانی چابهار افزود: دریابانان این فرماندهی پس از هماهنگی با مقام قضائی به منطقه مورد نظر اعزام شدند و با رعایت نکات امنیتی و حفاظتی و رعایت حقوق شهروندی منطقه را مورد بازدید و بررسی دقیق قرار دادند.
وی ادامه داد: دریابانان پایگاه دریابانی چابهار در این عملیات موفق شدند ضمن دستگیری یک نفر متهم مقدار دو هزار و 88 لیتر مشروبات الکلی کشف کنند.
انتهای پیام/