سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعطیلی خودسرانه نانوایی ها در سنندج ممنوع/ سهمیه آرد متخلفان قطع می شود- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 25 دی 1401 - 15:23
فرماندار شهرستان سنندج از نظارت جدی بر خبازی ها خبر داد و گفت: خبازی هایی که خودسرانه فعالیت خود را تعطیل کنند از سهمیه آرد ماهانه آنها کسر خواهد شد.
سنندج،تردد،گاز،سطح،مصرف،مواصلاتي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج،به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری سنندج، حسن عسکری با اشاره به وضعیت کنونی سطح شهر در پی بارش‌ها، اظهار داشت: همزمان با بارش برف و به منظور پیشگیری از اختلال در تردد مردم، عملیات برف‌روبی در محورهای مواصلاتی و سطح شهرستان آغاز شد.
وی ضمن قدردانی از زحمات نیروهای دستگاه‌های خدمات‌رسان برای پاک‌سازی محورهای مواصلاتی و معابر و خیابان‌ها، از مردم خواست در پاک‌سازی کوچه‌ها به نیروهای شهرداری کمک کنند.
فرماندار سنندج با بیان اینکه در حال حاضر تمامی مسیرهای شهرستان باز بوده و تردد در آن جریان دارد، تصریح کرد: پاکسازی برخی کوچه‌های سطح شهر سنندج در بافت‌های قدیمی و تپه‌ها به دلیل مشکل تردد ماشین‌های برفروبی نیازمند همراهی مردم است.
وی از نظارت جدی بر خبازی‌ها خبر داد و افزود: خبازی‌‌هایی که خودسرانه فعالیت خود را تعطیل کنند از سهمیه آرد ماهانه آنها کسر خواهد شد.
عسکری بیان کرد: امروز همچنین سهمیه آرد برخی نانوایی‌ها در مناطقی از سنندج اضافه می‌شود تا مشکلی در تأمین نان مردم پیش نیاید.
فرماندار سنندج خواستار صرفه‌جویی مردم در مصرف گاز شد و یادآور شد: مصرف بهینه و صرفه‌جویی در مصرف گاز، موجب جلوگیری از قطعی گاز مشترکان خواهد شد.
انتهای پیام/486/