خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۶۰ درصدی آمار تصادفات منجر به فوت در تبریز

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 دی 1401 - 15:03
تبریز-شهردار تبریز از کاهش ۶۰ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات شهری در تبریز خبر داد.
تبريز،معابر،شهر،پاشي،خبر،شهري

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار امروز یک شنبه در یکصد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: رسالت شهرداری از سال‌های گذشته، برفروبی معابر اصلی بوده و معابر فرعی در مرحله بعدی در دستور کار قرار می‌گرفت.
وی برودت اخیر هوای شهر تبریز را کم سابقه عنوان کرد و در عین حال از فعالیت شبانه روزی نیروهای خدمات شهری شهرداری در راستای برفروبی و بازگشایی معابر خبر داد.
شهردار تبریز با اشاره به جایگزینی محلول پاشی به جای نمک پاشی، ماده آرسنیک موجود در نمک را برای شهروندان سرطان زا اعلام کرد و از تداوم محلول پاشی در معابر شهر قبل از بارش برف خبر داد.
هوشیار همچنین با اعلام خبر کاهش ۶۰ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات شهری در تبریز، گفت: تبریز تنها شهر در کشور است که طی ۹ ماه گذشته آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات شهری آن از ۱۱۰ نفر در سال به ۳۰ نفر کاهش یافته است.