خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت ۳۵۹ تماس تلفنی مزاحم با مرکز ۱۲۵ همدان طی یک روز

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 بهمن 1397 - 14:38
همدان - رئیس سازمان آتش‌نشانی همدان گفت: طی روز گذشته ۳۵۹ تماس تلفنی مزاحم با مرکز ۱۲۵ همدان برقرار شده است.
عمليات،نجات،تماس،بياناتي،امداد،آتش

محمدرضا بیاناتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شرکت در یک عملیات اطفای حریق و ۵ عملیات امداد و نجات حاصل تلاش پرسنل آتش نشانی همدان در روز گذشته بوده است.
بیاناتی با بیان اینکه شهروندان دیروز ۳۵۹ مرتبه با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته اند، گفت: از این تعداد تماس ۶ مورد منجر به عملیات شده، ۱۵ تماس برای مشاوره و راهنمایی برقرار شده، ۴۰ تماس اشتباه بوده و متاسفانه ۳۵۹ مورد ایجاد مزاحمت بوده است.
وی گفت: عملیات انجام شده در این مدت یک مورد آتش سوزی شامل حریق خودرو در خیابان باباطاهر بوده است.
بیاناتی گفت: همچنین ۵ مورد عملیات امداد و نجات شامل نجات افراد محبوس شده در منزل در صدف، نجات حیوانات در شهرک مدنی، ۲ مورد عملیات امداد و نجات در حادثه واژگونی خودرو در بلوار نجفی و بلوار شهید همدانی و رها سازی اندام بدن از داخل فلزات زینتی و زیورآلات در محل ایستگاه مرکزی توسط آتش نشانان به انجام رسید.
رئیس سازمان آتش‌نشانی همدان اضافه کرد: تعداد ۲ نفر نجات یافته طی این عملیات گزارش شده است.