خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آنکارا باز هم ساز تجاوز نظامی به خاک سوریه را کوک کرد- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 24 دی 1401 - 22:33
یکی از نزدیک ترین مشاوران رئیس جمهور ترکیه ادعا کرد، هر لحظه احتمال حمله نظامی زمینی ارتش ترکیه به خاک سوریه وجود دارد.
تركيه،كالين،زميني،سوريه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، ابراهیم کالین یکی از نزدیک‌‌ترین مشاوران رئیس جمهور ترکیه ادعا کرد، هر لحظه احتمال حمله نظامی زمینی ارتش ترکیه به خاک سوریه وجود دارد.
کالین که با شماری از رسانه‌ها گفتگو می‌کرد، افزود: ما همچنان از روند سیاسی که از دسامبر گذشته همزمان با ملاقات وزرای دفاع ترکیه و سوریه در مسکو آغاز شده بود، حمایت می‌کنیم با این حال احتمال وقوع تهاجم زمینی هر لحظه وجود دارد و این امر به میزان تهدیدها و خطرات مربوط می‌شود.
انتهای پیام/*